Anunia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kochałam kiedyś Tak naprawdę... I darzyłam kogoś Uczuciem tak szczerym Miłością prawdziwą Szaloną, głęboką Nie pamiętam Kiedy miłość przyszła To stało się nagle Wystarczyło dni kilka A może chwil niewiele Zrodziło się uczucie Tak bardzo silne Cudowne, jedyne Ciągle myślę, że niewinne Lecz nic nie jest proste Pamiętam pierwsze spotkanie Zaspanych oczu naszych I uśmiech tak szczery Jak wiele bym oddała By teraz go ujrzeć Nasze splecione dłonie... Obrazu ich nie pamiętam Tylko wciąż czuje Ich ciepło ogromne W dotyku przyjemne Pierwszy pocałunek... Cudowny, pamiętam jak dziś A jednak się bałam Lękałam się drwiny Otworzyć oczu nie chciałam I chciałam... znów Tak bardzo chciałam Muskać rozpalone Twe ciało Koniuszkami palców Oplatać dłońmi tak czule Zatapiać język, tak... W każdym najsłodszym Najskrytszym ciała zakątku Wkradać się cichutko Poznać wszystkie tajemnice Ciągłe rozmowy I to patrzenie w oczy To cudowne uśmiechanie I śmianie się z tego samego Jak ja to uwielbiam... Nasze spotkania... Takie były cudowne Usta gorące, kochane Nasze dłonie, ciała Tak bardzo siebie spragnione Kochałam kiedyś... I darzyłam kogoś Uczuciem tak szczerym I do dnia dzisiejszego Nic a nic się nie zmieniło Me serce któregoś dnia Nie pamiętam kiedy Mocno dla kogoś Tak bardzo zabiło I szczęśliwie odżyło!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech... mi się podoba treść :) ...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm kochałaś kiedyś, ale chyba nadal kochasz, więc nie wiem czemu forma przeszła jest tu użyta i w tytule i niektórych wersach... poza tym nie czepiam się niczego innego bo temat, treść, ... tak jakby ... bardzo mi się podoba pozdrawiam Natalia
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pierwsza rada..Skrocic wiersz..Jest za dlugi przez co zniecheca do czytanai.Mnie zniechecil, choc przeczytalam..Pozatym to co napisalas daloby sie ladnie skrocic i umiescic w paru strofach kwintesencje,.. No ale forma jest kwestia twego wyboru..Co do tresci nie mam zastrzezen choc troche doslowna.. Ale nie bede sie wypowiadac na temat doslownosci , bo (jak to zawsze zaznaczam) - sama jestem doslowna czesto..I jeszcze cos.Brakuje mi troche rymow. I wogole te wiersze na tym forum sie zrobily jakies takie suche, doslowne i nierymowane..Nie podoba mi sie to..Brak mi jakiegos glebszego uczucia..No ale oczywiscie to nie bylo do ciebie..Droga autorko
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdyby tak nieco "przesiać", odrzucić słowa niepotrzebne, zostawić myśli, krótkie , prostsze, bez zbędnych epitetowych ozdobników, nieco oryginalniej można by, poszukać słów innych, i nimi "namalować" ten wiersz. pozdrawiam.
Michał Asaliah Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 razi mnie trochę brak rytmiki , a jeżeli już jest to strasznie zmienna ... brrr
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za długi ale symatyczny szkoda że czas przeszły... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi