Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 nie znam cię nie wiem jaką toczysz walkę ale mogę podać dłoń i być w milczącej ciszy wsparciem 9
staszeko Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Proste, ale jakże prawdziwe i budujące. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Deonix_ Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Proste w formie, ale gorzej z wykonaniem. Natrafić na takiego człowieka jak Peel to jakby diament znaleźć. Pozdrawiam serdecznie (z upodobaniem do mini oczywiście :)) Deo 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oo koleżanko wano cię nie widziałem:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Dokładnie takie, jak pisze.. Kapi.. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Dziękuję 1
Leszczym Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Krzysica-czarno na białym Extra!!! 1
Deonix_ Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Krzysica-czarno na białym Ano, może :) Ale tak to jest, jak się pracuje z lichym wsparciem ;) Jak mi się trochę mi się żyćko wyprostowuje, to się pojawiam :P
snežinka Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Piękne słowa. Gdyby częściej podobne wychodziły z ust, świat byłby piękniejszy (albo bardziej znośny) 3
Rekomendowane odpowiedzi