Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Nie bój się żyć człowieku życie to nie tylko smutki i niepowodzenia To marzenia i nadzieje które ozdabiają noce i dni Nie bój się życia ani jego krętych dróg nie poddawaj się Nie marnuj jego chwil ciesz sie tym czym częstuje los Nie martw się jutrem nie przejmuj się byle czym uśmiechaj się 5
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Waldku... powielasz często te same słowa w wielu swoich pozycjach... pozwoliłam sobie trochę przyciąć i taka treść mogłaby być na całość. Uroczego wieczoru życzę. Nie bój się żyć człowieku życie to nie tylko smutki i niepowodzenia To marzenia i nadzieje Nie bój się życia ani jego krętych dróg nie poddawaj się Nie marnuj chwil ciesz się tym czym częstuje los
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - pomyślę co z tym fantem zrobić - dziękuje za czytanie - Pozdr. @Natuskaa - @Rafael Marius - dziękuje - 1
staszeko Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Przeczytałem i już niczego się nie boję. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten wiersz psycholog powinien czytać swoim pacjentom — efekt murowany.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - z tym psychologiem zgadzam się - było by ciekawie - - dziękuje za czytanie - Pozdr. 1
Kwiatuszek Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Tak często marnujemy cenne chwile przez strach i zamartwianie się. Podoba mi się!Miłego wieczoru!
Rekomendowane odpowiedzi