Lutek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 w moim domu fotele nie mają swojego miejsca bo to duchy niespokojne wciąż od nowa wędrują po całym ich świecie do ludzi do bliskich do przygód zawierają przelotne znajomości z meblami nie z tej półki i czasem gdy mnie goszczą boję się, że obudzę się w innym świecie
adam sangreal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Średnio. Chyba wyczerpałeś już wszystkie tematy skoro przerzuciłeś się na fotele. Chyba to nie mój klimat. Przeczytałem trzeci raz i wydaje mi się jeszcze gorsze. Pozdro.
51fu Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A jak dla mnie ciekawy pomysł z tym umeblowaniem wiersza. Ja czytam słowo 'fotel' tak, jak ja chcę, a wtedy tekst staje się przejmujący. Mam nadzieję, że moja interpretacja pokrywa się z autorską. A nawet jeśli nie, to i tak wiersz się broni. Pozdrawiam. // 51
Lutek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 dzieki adam za krytykę, piszę o fotelach-niefotelach, bo mam przesyt miłości w poezji, a wogóle mam przesyt tematów wzniosłych i poetyckich, całusek na dobry dzień,
Lutek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a dla ciebie 51 dwa całuski na dobry dzień,dzieki
black angel Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 hej. wiersz sam w sobie nie powalił mnie na kolana, ale muszę przyznać, że nietypowy temat...choć to chyba nie są moje klimaty, ale może ja nie umiem odnaleźć drugiego dna ;)..?. pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi