Klip Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Do gabinetu w dzielnicy Podwale przyszedł był macho po trzecim zawale. Zalecił medyk: "Swoje karesy do żony kieruj nie do metresy, bo zbyt się starasz przy obcej, bęcwale". 5
Rolek Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 @Klip Zbytnie w seksie rozproszenie Negatywne ma znaczenie Już nie jeden miłość zgubił Przeznaczonej nie poślubił 1
Klip Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) @TylkoJestemOna@Giorgio Alani@raf@Rolek Dziękuję za czytanie i polubienie. Temat i puenta zaczerpnięte żywcem z plakatu - instruktarzu dla zawałowców, wiszącego na internie w pewnym szpitalu. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 4 Października 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
staszeko Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Bezpieczny limeryk, dlatego przeczytałem bez zażywania żadnych proszków. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żona zawsze jest pod ręką, zgadza się na każdy numer, a z obcą to same problemy; faktycznie może z tego wyniknąć coś gorszego. Niedawno oglądałem film «Jeune et jolie », w którym starszy facet po zażyciu niebieskiej pigułki pada na serce w najlepszym momencie stosunku z młodocianą prostytutką. Pozdrawiam.
Marek.zak1 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 @Kapistrat Niewiadomski Luksusowa, szybka śmierć. Mieszkałem obok Instytutu Kardiologii i słyszałem sporo podobnych historii, z żonami, czy kochankami, więc sprawa serca, a niekoniecznie tej drugiej (tego drugiego). <
staszeko Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 @Marek.zak1 To teraz już wiem, jak się rozstać z tym światem. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Klip Opublikowano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) @Sylwester_Lasota@Kapistrat NiewiadomskiDziękuję za polubienia i komentarze. Szanowni Państwo komentatorzy. Czy ktoś wreszcie ulituje się nad drugą osobą tego dramatu? Trochę współczucia! Lepszy nawet seks z krasnalem, niż z kochankiem po zawale. (Nikt nie słyszał, żeby jakiś krasnal miał zawał-:) Pozdrawiam wszystkich czytelników. Edytowane 8 Października 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi