Natuskaa Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2022 czasem siadam przy drzwiach tam jest największy ruch ktoś wchodzi ktoś wychodzi stoi opierając się o futrynę zaskakująco niezdecydowany zawiesza się na widoku inny wciąż pokonuje próg hop hop i znowu hop hop obserwuję obierając grzyby z igieł mchu i trawy hop hop przeskakuje hop hop kiedyś ktoś głośno spytał dlaczego by nie zamknąć drzwi nie zatrzymać tych ludzi niechby smakowali stałości niechby dręczyli podobnych niechby nie mieli wyjścia nie mogli podpierać futryny hop hop przeskakiwać hop hop kiedy kroję na kawałki grzybki prawdziwie jadalne hop hop i znowu hop hop 2
staszeko Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Otwórz drzwi, a powiem ci kim jesteś. Znakomity punkt do obserwacji. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Natuskaa Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W rzeczy samej. Dzięki i pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obierać to chyba nikt nie lubi. Tylko raz byłam na takim wysypie grzybów, żeby wręcz "kosić je", wtedy faktycznie mieliśmy cały bagażnik i to były lasy w okolicach Międzychodu. A zwykle, to ja za dużo szczęścia do grzybów nie mam. Wczoraj w piątkę zaledwie wiaderko uzbieraliśmy, ale co tam wiaderko, fajnie było pochodzić po lesie, zaraz jakąś czaszkę sarny ktoś znalazł, a dalej jakiś ślimak pełzał, zmoczyło nas i wysuszyło :) Taki punkt "zobaczenia wiersza" jest interesujący, podoba mi się, bardzo ładny obrazek namalowałeś takim odbiorem. Dziękuję :)) Pozdrawiam.
Natuskaa Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 @Michał_78czyli trzeba do tego Międzychodu uderzać... a tak wczoraj byłam blisko... no trudno, innym razem. Miłego wieczoru życzę :)
Rekomendowane odpowiedzi