Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 gdzieś na dnie rozpaczy smutek rozdaje karty to on rządzi chwilą niestety tak jest gdzieś na dnie rozpaczy błąka się obawa szuka racji która ma nie boleć gdzieś na dnie rozpaczy nadzieja się tli - to ona spełnieniem tego co ma być 6
Tectosmith Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam nie ma nawet niamiastki nadziei. Zapewniam.
joanna53 Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 najważniejsza jest nadzieja, to ona pozostaje z nami do końca, pozdrawiam serdecznie. 1
staszeko Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Podoba mi się Twoje pisanie, bo jest proste, zrozumiałe, a jednocześnie daje wiele do myślenia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 A pod dnem rozpaczy, jeszcze głębiej, jest nadzieja i pokój. Trzeba się tam tylko dokopać.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - a ja myślę że jest - mała ale jest - Pozdr. Witam - też tak uważam - miło że czytasz - Pozdr. Witam - staram się żeby nie nudzić - dziękuje - Pozdr. Witam - dokładnie tak - miło że zajrzałeś - Pozdr. @lena2_ - @Saramuzykowa - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi