Gość Franek K Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gdyby upadł ktoś na głowę, zbędną kasę miał do tego, do nabycia jest w księgarniach książka Franka - "Coś takiego!". Proszę o niewypominanie niedostatków. Już za późno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @Jacek_K Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @aff To nie ja sobie życzę, tylko księgarnie. Ja otrzymałem pięć egzemplarzy i ostał mi się jeno jeden.
Gość Franek K Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @aff Nie za ma co i dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
OloBolo Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmówiłem sobie ..... a co ;)
Gość Franek K Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @OloBolo Dzięki Olo. Mam nadzieję, że pamiiętasz, że po odejściu od kasy itd. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam ?
Annie Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Gratulacje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2022 @Annie Dzięki Annie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Klip Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 @Franek K Kupiłem, czekam na książkę. Pozdrowienia.
jan_komułzykant Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 GRATULUJĘ! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2022 @Klip Dziękuję bardzo. Pozdrawiam :) @jan_komułzykant Dzięki Janko :)
Klip Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jest jakość!!! GRATULACJE. Żabieniec wciągnął wnuki jak magnes. Wdzięczni czytelnicy kłaniają się Autorowi.
Gość Franek K Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Klip To się cieszę :) Chodzi o kryminał? Chyba niezbyt mi się udał...
Klip Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Franek K Tobie może się nie udał, ale wnukom się udał. Pytały o dalszy ciąg.
Gość Franek K Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Klip Miałem pisać całą serię. Pomysły były, ale brakło mi motywacji :(
iwonaroma Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Gratulacje! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakupiłam,czekam na przesyłkę. Znając Twoje wytwory z 'tutaj' nie spodziewam się rozczarowania :)
Gość Franek K Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @iwonaroma Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Mam nadzieję, że tak będzie
OloBolo Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 (edytowane) no i w końcu mam .....jak sobie poczytam, to dam znać, który mi się najbardziej podoba :) *************************************************************************** chyba ten pierwszy o jeżu .... by nie robić z igieł wideł-jestem jak najbardziej za :) Pozdrawiam. Edytowane 30 Września 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 @OloBolo To się cieszę :)
wierszyki Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi