Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 16 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 (edytowane) Znam mapę Znam mapę twoich pieprzyków chociażby to zabrzmiało jak pieprzony banał ich galaktyk jest ponad przeciętność Znam każdą z wciąż odnawiających się krost śmiejesz się słysząc że usuwanie musi być jakimś pociotkiem seksu Znam treść i brzmienie słów przed tym nim jeszcze zdążą ci skapać z języka mimo że zawsze wściekasz się że w nie wchodzę Znam echo twoich kroków i miejsca te z których przyszłaś chociaż nie we wszystkich byłem i inny pył mam na butach Znam smak i światło łona przed którego kaplicą na twarz padałem żeby przyjąć Ciała najświętszy sakrament Znam podobny do mleka zapach skóry i podobny do vinaigrette neuroz kiedy nie śpisz jestem niewyspany Znam a ty się ani kurwa domyślasz że spodobała mi się ta ergo poduszka bo taka jak do trumny. Edytowane 16 Lipca 2022 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 8
beta_b Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2022 @Czarek Płatak poszczególne zwrotki ciekawe. Jak dla mnie - puenta-wyrzut skreśla je w sekundę. To wielka cegła ego na wadze: jajajaja a ty??? Chyba, że nie zrozumiałam. Bb
Justyna Adamczewska Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2022 @Czarek Płatak Witam pierwsza zwrotka porywa, Czarku. Pozdr.
Czarek Płatak Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawostka - po angielsku osoba niespełna rozumu nazywa się 'lunatic' od lunatykowania. Może nie byłem zbyt oczywisty. Kolejne strofy mają właśnie oddać to - ty, ty, ty, by doprowadzić do ostatniego - ja. Ale to nadal nie neguje owego ego. Pozdrawiam Dzięki Osobiście nie mam żadnej teorii co do przyciągania się dwóch dusz. Ni to tej z dwoma połówkami (tutaj mam rubaszno-pijackie skojarzenie, że dwóch takich, z których każdy ma pół może stworzyć 1L), ani z przeciwnościami Chociaż czasem wydaje mi się, że osoby reprezentujące przeciwne bieguny mają sobie nawzajem więcej do zaoferowania. Pozdrowienia Dziękuję i pozdrawiam Justa @Leszczym @iwonaroma @Natuskaa @A-typowa-b @Marek.zak1 @sisy89 @janofor Dziękuję serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi