Barbara_Pięta Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 jak tylko rozpakujesz walizki wiem - cierpliwości mi brak weźmiesz głębszy oddech odpoczniesz po podróży dasz mi znać? zapomniałam... na śmierć zapytać o ważną rzecz straszna egoistka ze mnie muszę wiedzieć ułamek sekundy wypadł z koperty poczekam na znak przyjdą zaś?
stanislawa zak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no, Basiu zaskoczyłaś mnie taki ciepły wiersz, tyle w nim wyraziłaś prostotą słów bez udziwień, szanuję cię za to, pozdrawiam ciepełkowato.
Barbara_Pięta Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja wiem, że to wiersz z rodzaju "okolicznościowych" i nie każdemu może się to podobać, ale chciałam wyrazić proste uczucia wobec prostego Wielkiego Człowieka w równie przyziemny sposób. Dzięki Stasiu i pozrówka ślę cieplaczkowe :-)
Vera Domini Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Przyznam ze wiersz bardzo mi sie podoba.Najbardziej poruszyla mnie 2 i 4 zwrotka.Pozdrawiam serdecznie,Vera
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Izabelko i Vero - dziękuję za odwiedzinki, wzruszające i ciepłe słowa. Równie ciepło pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi