koralinek Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) Biją mnie na oślep powiadomienia; Błysków fleszy serie i błaznów pienia. Kłębią się w świecącym prostokącie Niby mym czworobocznym horyzoncie. Brzęczy pudełko nieznośną wibracją; Z napięciem i wzdęciem, raczej nie z gracją. Zaraz pęknie od informacji zbędnych Jak moja głowa od rozumień błędnych. Bo nijak mi pojąć pęd tego świata Co nowościami żywotność mi płata. I choć ten dywanik czerwony mi kładzie, To brzęk życiodajny - chowam w szufladzie. 13 VII 2022 Edytowane 13 Lipca 2022 przez koralinek (wyświetl historię edycji) 7
wiewiur Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 bardzo rel wiersz, pozdrawiam i smacznej kawusi 1
koralinek Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @wiewiur dziekuje nawzajem ale kawusia na noc to chyba nie jest najlepszy pomysl pozdrawiam 1
wiewiur Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @koralinek na noc faktycznie niekoniecznie, natomiast z rana jak najbardziej - miło jest smaczną kawusię wypić. dziękuję i jeszcze raz pozdrawiam cię serdecznie koralinku 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 Dobry tytuł i jakże prawdziwa treść, po prostu real... Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi