Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 Kiedy Johnny padł rażony to nie zmogła Johna kula ale moment, gdy mej żonie obsunęła się koszula. Bezwstydnica nie uciekła tylko nadal nago stała niczym posąg marmurowy chociaż się na nogach chwiała. A czekała i to pewne aż się Johnny ocknie, wstanie bo na niego miała parcie w głowie było zaś kochanie. Wiem to, choć nieoficjalnie od gosposi Karoliny, bo widziała to zdarzenie podpatrując przez szczeliny. Ja w tym czasie gnałem bydło na skup aż do Arizony będąc święcie przekonany o wierności mojej żony. Po powrocie gdym już posiadł informację, co do zdrady postąpiłem tak jak kowboj bo szanuję te zasady. W ręku trzymam broń nabitą cztery kule to z zapasem żona padła na werandzie no a Johnny tuż pod lasem. Tak to kiedyś się karało samodzielnie i bez sądu o czym mówi ten mój wierszyk do czytania i oglądu. 5
Ana Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Henryk_Jakowiec No i weź miej męża swego i jego pistoleta nabitego... :))) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Ana Kiedy żona zawsze wierna to jej z głowy włos nie spadnie zdrada musi być karana - w dole, w trumnie leży na dnie. Pozdrawiam 1
Ana Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Henryk_Jakowiec `To nie żadna zdrada a złośliwa plotka była i oby go żona po śmierci straszyła ;) 1
Stracony Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Henryk_Jakowiec Wypaliłbym też do Karoliny, bo zapewne nie była bez winy :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kowboj nie zna strachu dowodem w tym względzie chociażby rodeo przykładem niech będzie. Pozdrawiam Nie wiem tylko, za co karać Karolinę według mnie niewinną uczciwą dziewczynę. Pozdrawiam
Stracony Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zwłaszcza ,że może się jeszcze przydać do rozmowy, bo kowboj uczuciowy mogą się nawet razem zrymować i przy wierszu pomajstrować. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Stracony Pomajstrować owszem mogą bo naprawić trzeba bryczkę nasz zaradny, dzielny kowboj Karolinie dał zaliczkę ta pobiegła do sklepiku i wydała, co do joty na przewiewne modne ciuszki oraz babskie bibeloty. Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 Bardzo cenię u autora poczucie sprawiedliwości, o które trudno w sądzie, zwłaszcza amerykańskim, gdzie dobry adwokat potrafi prawnymi sztuczkami doprowadzić do uniewinnienia mordercy, bandyty i złodzieja cudzych żon. To, co zrobił peel powinno być wzorem do naśladowania honorowych mężów. Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 Witam - a to heca ta kieca - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda, że to było na Dzikim Zachodzie takie rozwiązania u nas nie są w modzie. Żona zdradza męża a mąż zdradza żonę sąd żonę traktuje jak świętą ikonę. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kieca obleci gorzej z nagością. Złamaniem ślubu i niewiernością. Pozdrawiam
Rolek Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Henryk_Jakowiec W Wąchocku też tak raz było Żonie z Wacikiem było miło Potem z Jackiem ot przechera Miłość skończyła siekiera
Rekomendowane odpowiedzi