Poezja to życie Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) Jesteś kobietą Z mojego świata Kiedy Cię widzę W moim śnie To podniecenie ogarnia mnie I pragnę całować Twe usta O zapachu palonego cynamonu Znaleźć się między twoimi udami I posmakować płatków róży Twoja namiętność Bardzo mi służy I moja piękna Nie płaczesz już Twoje łzy Zamarzły na śniegu A ja musiałem Cię zdobyć Na kwiatowym brzegu Twoje ciało Po kawałku smakować Moje płonące serce Tylko Tobie ofiarować A potem obudziłem się To był tylko sen I wciąż marzę O miłości kwitnącej I tej pięknej dziewczynie Tak pachnącej Jak czerwone płatki róż Edytowane 13 Lipca 2022 przez Dragaz (wyświetl historię edycji) 3
Stracony Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Dragaz Róża i kobieta zawsze pasują.Ciekawe dlaczego spośród tylu kwiatów wybieramy różę pisząc o miłości, pożądaniu? Moda czy coś więcej ? Może kolce :) ? Wypada życzyć aby sen stał się jawą, tylko nie zmarznij na tym śniegu:) Erotyk ładny z tego wyszedł. 1
Ana Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Dragaz I aż mi się ciepło zrobiło, muszę uchylić okno... ;) Zmysłowo, pachnąco i gorąco u Ciebie... ;) Lubię... :) 1
Poezja to życie Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Ana Dziękuję bardzo i cieszę się, że Ci się podoba. Pozdrawiam:) @Stracony A dobry erotyk wcale nie tak łatwo napisać. Dzięki za pozytywny komentarz:) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwielbiam! :) Jeszcze Ci nie przeszło? To dobrze! Chcę więcej erotyków! :)
Marek.zak1 Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 Fajny ten erotyk, chociaż to tylko sen, ale tam można wszystko:).
Poezja to życie Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 @Wędrowiec.1984 Fajnie. Cieszę się, że Ci się podoba. Wieczorem będzie nowy wiersz:)
Poezja to życie Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 @Marek.zak1 Tak. Wyobraźnia pracuje:)
Rekomendowane odpowiedzi