Somalija Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) bratobójstwo rodzone to ludzkie znamię pośród zwierząt nie ma takiej definicji demon pod strzechą dzieci jednego ojca z serca wyzwala życie dla zemsty w prostej linii w ogniu trzeba dojrzewać by śmierci nie spostrzec nie cofać pieści toporem w brata jak w tarczę mieczem w matkę przybranych żyjemy prymitywnie patrząc w bóstwa wyświetlaczy dorabiamy się zwieszonej głowy zwałów żółtego tłuszczu pod skórą rządzą nami obce prawa kupujemy miłość sprzedajemy czas ślizgając się po ludziach to droga śmieci bliska Edytowane 16 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 2
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) @Jacek_K Byli pierwsi ludzie, będę też ludzie ostatni. Ziemia, nie takie katastrofy widziała... Dziękuję za komentarz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 10 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 Podobają mi się TYLKO metafora "bóstwa wyświetlaczy". To bardzo źle, że tak wielu ludzi wierzy w amerykańskie rusofobiczne kłamstwo z telewizorów jak w boską wyrocznię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Przez co rośnie ilość negatywnej energii , a niestety propagandystom Mroku Zachodu właśnie o to chodzi. Mmm...
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Corleone 11 Przecież to o bratobójstwie, nie o Ameryce... Znasz historię Ivara Bezkości? Nie wahał się...
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Amerykanie, szczególnie z CIA, też się nie wahają. Ani przywódca ich kraju, którego postępowaniem sterują istoty Mroku. Aby swoją polityką stworzył im jak najwięcej energii negatywnej. Dodam, że zaczęło się od Majdanu, a obecny prezydent Ukrainy jest człowiekiem Amerykanów ustanowionym po to, by doprowadzić do konfliktu na znacznie większą skalę. Który nie zawahał się wydać rozkazu, by Ukraińcy z zachodniej części kraju mordowali tych ze wschodniej. Brzmi niewiarygodnie? A jednak to prawda. Przyszedł czas, by Ameryka przestała szerzyć swoją "demokrację" wojną - niewolniczy system ekonomiczny. By cały świat się zmienił, łącznie z systemem społecznym.
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) @Somalija To jest gra o przyszłość nas i tego, co będzie się działo na naszej Mamie Ziemi - nie tylko o Ukraińców. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A chcesz, aby skończyło się światem jak w Madmax'ie? @Somalija Trochę światła dla Ciebie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 10 Lipca 2022 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodzi o to,, aby sprawdziły się inne przepowiednie - ze Światła Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Jacek_K Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz na myśli tę historię ,,Ostatni i pierwsi ludzie"? To since-fiction, ale inspirujący...
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Jacek_K Wybacz, ale czy chcesz dać do zrozumienia, że masz małe pojęcie o świecie ducha? Tak, wiem co to jest propaganda. To, co wtłacza się do umysłów oglądających telewizyjne "Wiadomości".
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Corleone 11 Czy to zdjęcie przez szybę??? Bo jest przefiltrowane... Dziękuję za odpowiedź pod wierszem, szkoda, że nie podoba Ci się moja definicja bratobójstwa, spotykanego na taką skalę u pewnego gatunku...
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Jacek_K Tak? A gdzie dokładnie te spotkania miały miejsce? A co w sytuacji, jeśli to telewizja programuje, a przekaz jest kłamstwem? A co, jeśli to miliony ludzi są zmanipulowane, bo uwierzyli w szczerość przekazu i dobrą wolę rządzących? Co wtedy? Niewiarygodne nie oznacza niemożliwe. Prawda?
Corleone 11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) @Somalija Tak Aga Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to zdjęcie przez szybę. Korzystając z okazji, zrobiłem ich więcej. Zaplanowanego w Waszyngtonie rodakobójstwa dopuszczają się Ukraińcy. I to jest to, co mi się nie podoba. Uwierz, że przywódcy Rosji też nie podoba się, że musiał wysłać wojsko na Ukrainę. Ani podoba mu się to, co tam wyprawiają Amerykanie. @Jacek_K Dla porządku: skoro powiedziałeś "A", dokończ mówiąc "B". Ale skoro nie chcesz, Twoje prawo. A przecież media powinny z zasady przekazywać wyłącznie stan faktyczny. A przez to być wiarygodne. Na Ciebie to nie działa. Czyli nie wierzysz w całość przekazu "Wiadomości" czy w część? Edytowane 10 Lipca 2022 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Corleone 11 Zmieniłam tytuł, bo bratobójstwo jest wszędzie. Jeśli chcesz zrobić zdjęcie z samochodu, to w aparatach fotograficznych jest funkcja zdjęcia sportowe i one zamrażają ruch, a telefonem trzeba jechać wolno... bo sam widzisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) @[email protected] O śmierci niezasłużenie zadanej. U mnie energia pracy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , uczę małego ułamków , bo zdolny się okazał, a PiS okroił podstawy programowe w przedszkolu i dzieci tylko się bawią... Edytowane 11 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) @[email protected] Najpierw Euklides Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 @[email protected] Nie, gdyż w warstwie naturalnej ma więcej rozumu niż mój rozmówca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam i z łaski swojej spamuj u siebie .
Rekomendowane odpowiedzi