Somalija Opublikowano 8 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2022 @aff Dziękuję, że wpadłaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Somalija cześć, aga. jak córka? jak syn?
Somalija Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Arsis Kaszlą sobie... Raz jeden, raz drugi... wydaje się, zdrowieją Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję za troskę.
Arsis Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Somalija to słowo "troska", zabrzmiało u ciebie jakby z nutą szyderstwa? nie będę sie już odzywał, chrzanię to...
Somalija Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Arsis Podziękowałam Ci, za to że się troszczysz i pytasz o zdrowie moich dzieci... Skoro czytasz szyderstwo...
Arsis Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Somalija dobrze, przepraszam... wybacz... @Somalija
Somalija Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Arsis Ogólnie jestem zdenerwowana, bo mam mamę w szpitalu, córka ma krwotoki z nosa, a syn to już jest chory dwa miesiące z małymi przerwami...
Arsis Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Somalija bardzo mi przykro, nie wiedziałem, przepraszam... @Somalija nie zwracaj uwagi na głupoty, które ci piszę...
Somalija Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) @Arsis Jak to z dziećmi, nic nie zaplanujesz, jadę z pracy i myślę czy za chwilę nie będę jechać do lekarza. Ogólnie jest już lepiej. Szukałam dziś internetowego sklepu z ubraniami, bo ten co się w nim ubierałam zamknął wszystkie sklepy w Polsce i został tylko na Zalando,ale tam szukać to trzeba mieć czas. Znalazłam coś dla siebie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 9 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Somalija świetnie, zrób się na szałowe bóstwo...
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Arsis Mężczyzna, to zawsze jest piękny, kobiety muszą bardzo dużo na siebie nałożyć warstw, różnych Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Somalija gdzie piękny, kto piękny?mężczyzna? gdzie? a ty nie nakładaj żadnych warstw - różnych
Arsis Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Somalija mam nadzieję, że już lepiej u ciebie... masz coś do posłuchania...
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Arsis @Arsis Tak, już lepiej, ale nie wiem, co gorsze, bo dojazują jak szaleni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Arsis @Arsis Tak, słucham...dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 @Michał_78 Dziękuję Michaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi