WarszawiAnka Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 pod powieką chmur przygasa oko słońca nad horyzontem 5
[email protected] Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @WarszawiAnka Moja Julcia mi mówi słońce się utopiło w wodzie, patrząc na zachód słońca nad morzem. Pozdrawiam Aniu. 1
WarszawiAnka Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @JWF ; @[email protected] ; @Łukasz Jasiński : Dziękuję za Wasze głosy. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choć się słońce miliony razy utopiło, będzie przez lat miliony żyło - i świeciło. :) Pozdrawiam : 1
WarszawiAnka Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję! Zobaczyłam to przedwczoraj wieczorem... Pozdrawiam @[email protected] : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 @Leszczym : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się podobało. :)
Rekomendowane odpowiedzi