Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @ireneo Niełatwo komentować wiersz, który bardziej przypomina krzyk niż pytanie. Rozumiem potrzebę buntu, znużenia czy prowokacji – może nawet tęsknotę za czymś bardziej „namacalnym” niż wieczność w postaci anioła. Ale czasem bunt nie jest wyrazem siły, tylko żalu. Może i my tęsknimy nie za kuflem czy golonką, ale za czymś, co się kończy i boli, że to odchodzi. Twój bunt przypomina dziecko, które nie chce iść spać – nie dlatego, że nie ufa rodzicowi, ale dlatego, że jeszcze nie wie, jak bardzo potrzebuje snu. Jesteś jak okręt, który nie chce zważać na latarnię – może myślisz, że łatwiej byłoby ją przestawić. A jednak to ona pokazuje, gdzie są skały.   Serdeczności :)
    • @Wochen @lovej

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Możesz być , nigdzie nie uciekaj . krytykuj do woli . Tylko sugerowanie , nie jest dobrym pomysłem . Ja tak uważam                                                     Miłego dnia . Pozdrawiam
    • W wirze miastowym, każdego dnia chodzę do parku odpoczywać Zauważyłem  kobietę z pięknem anioła Onieśmieliłem się z nią porozmawiać Zaprosiłem ją  na romantyczną kolację ze świecami Niesamowita kobieta przypominająca anioła Nie raz chodziliśmy do tego parku , parku anioła , tak nazwałem ten park na jej cześć Nasza znajomość przerodziła się w miłość Owocem znajomości  stała się rodzina Są anioły,  są w naszych sercach   Miłość przyszła nieoczekiwanie Każdy może mieć własnego  anioła , po prostu otworzyć oczy i serca                                                                                                                                               Lovej. 2025-06-27                                      Inspiracje . Gdzie spotykamy swoją miłość
    • @Łukasz Jasiński oj przybywa ci już tkanki tłuszczowej i starzejesz się :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...