Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) pod ciepłem twojego wzroku wycinałam żyletką krtani każdy dźwięk rdzę żwir bez trudu opierałam o mur przepony pierwszy drugi głos w światłach koncertów nigdy nie słyszę nie widzę po wdechu wiem nie zdążysz wejść czuję jak odpuszczasz w drugiej zwrotce bijesz na gardło byle jak zbierając siłę na refren wejście nad gitarowe basy w lirycznym odpływie głosem bez dotyku robiłeś ze mną wszystko śpiewałam skąpana tobą tylko dla ciebie Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 @Rodrigo de lagarza Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , fajny jesteś, lubisz duże litery .
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 @Rodrigo de lagarza Trochę marudzisz...
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) @Rodrigo de lagarza To nie bierz się za rzeczy, których nie rozumiesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To erotyk o wokaliście i dziewczynie z chórku... Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 Ostry erotyk w dobrym stylu, bez głupstw i wymysłów. Gratulacje :)
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @jan_komułzykant Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , napisałam 150 erotyków w żadnym nie było wymysłów , jedynie nieudolne próby... Dziękuję za wpis; Łap serię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a założymy się? ;) (patrz 'W rzeczy samej - Limeryki)
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, ale nie podzielam Twojego entuzjazmu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... 1
Arsis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalija o, kurczę blade. czemu nie zwróciłem wcześniej uwagi na ten tekst? congratulations...
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis Dziękuję Włodziu, ale jeszcze go piszę. Mam tak dużo zajęć ostatnio, ale idę na zwolnienie lekarskie i na urlop, bo muszę odpocząć. Premię wyrobiłam i muszę się zregenerować Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) @Somalija komu dziękujesz? zapłakanemu, głupiemu błaznowi? chyba, że jesteś kobietą-kameleonem... Edytowane 24 Czerwca 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis Przestań cudować, dziękuję Tobie za piosenkę. Aaa tekst rzeczywiście o mężczyznie złamanym przez kobietę...
Arsis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalijalubisz małe słodkie, białe myszki? ja lubię, kiedy biegają w rozchwianej wiatrem nocy na blacie baru, pomiędzy kręgami po alkoholu, pomiędzy barowymi ćmami...
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis Nie piję aż tak, żeby widzieć białe myszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalija zapytałem się czy lubisz białe, słodkie myszki, a nie czy pijesz...
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie łobuzuj. Lubię zwierzęta, myszy też .
Arsis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalija zapytałem się ciebie konkretnie o białe myszki a nie o zwierzęta en masse...
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis Oj, Włodziu jesteś taki wymagający Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pamiętaj, że jestem kobietą i piszę co chcę
Rekomendowane odpowiedzi