Ten utwór został doceniony przez użytkowników. [email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Raj piekłem wyzwoliłem, O Ewie nie ma mowy, ale jednak zdążyłem. spięta liściem figowym. Ewie synów spłodziłem, Makijaż jakby wsiowy, szczęśliwy byłem przy niej. brzydula - do połowy. Klęska padła na ziemię, Adamie - proszę jabłko, grzeszy całe już plemię. słodyczą aż mnie naszło. Adamie poczuj drżenie, Boże! Toż świętokradztwo! niech cię w sobie docenię. masz piekło pod posadzką. Na odlew poleciało, Początek - błagam dotknij, gdzieś w środku pozostało. w usteczka czule - cmoknij. Że też im się zachciało? Płochy listeczek - ściągnij, Do ciała - drugie ciało. kiedyś będą pończoszki. Ona zaś w błogostanie, Pachnie z ust Ewo cydrem, Kaina, Abla - dostanie. krzykiem żądzy przeszyte. Strzały sterczą w kołczanie, Rączką nóżki rozwidlę, na następne zadanie. mojej enfant terrible. Miało niby nas przybyć, A teraz pod jabłonią, wyprężają więc kibić. na męki niech wygonią. Musiał w jamie gdzieś utkwić, Na rozkosz serca dzwonią, z lenistwa cicho zbutwieć. kropelki nie uronią. ----------------------------------------------------------------------------------------- "Gdy nie ma ochoty Ewa i nie chce zmienić zdania, zmienia taktykę Adam: od żebra do żebrania." - Elska. Rymy gramatyczne są założone przez autora. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez [email protected] (wyświetl historię edycji) 9
violetta Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 za makijaż odpowiada Adam, nie kupił jej dobrych kosmetyków, tylko sobie piwo kupił i włóczy się po mieście.
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @violetta Mocny po prawicy, słaby po lewicy, choć mizeria przeważnie, najgłośniej krzyczy. Pozdrawiam Violu, popatrz... znów weekendowo - jak ten czas leci.
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Rolek Adam mówi do Ewy. Pozdrawiam.
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Rolek Żrę jabłka od lat i nic, zatem Bóg wstawia pic! 2
jan_komułzykant Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 ponoć Ewa poszła na bok też z szympansem więc z Darwinem to my prosto z drzewa - to nie na żart jest? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny kawałek Grzegorz, Elska też, ale chyba zgubiłeś „ma” w „nie ma”. Udanego weekendu. Pozdrawiam 1
violetta Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] ale truskawki cieszą:)
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @jan_komułzykant Janku dzisiaj wybitnie jestem roztargniony. A najlepiej pomieszać rzeczywistość z przekazem biblijnym, wtedy mamy misz masz że hej. Najgorsze jest to że zaczynamy to rutynowo mieszać, nie wiedząc gdzie prawda, a gdzie przekaz religijny. Kłaniam się Janku. @violetta Violu dopiero co się od nich oderwałem, czerwoniutkie, ładnie wizualnie, ponoć Hiszpania... ale żeby taki kwas od słońca? Nie ma to jak polskie, ale te jadą w przeciwną stronę / o zgrozo/. Smacznego.
violetta Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] nie ma u Ciebie polskich łubianek?:)
Somalija Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) @[email protected] Znam tę historyjkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Te litery po prawej stronie po prawej stronie, to dlatego, że wyświetlacz telefonu robi miks z Twojego wiersza. Na laptopie trzeba Cię dziś czytać Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @violetta Na targowiskach ale to w większych miastach, ja mogę liczyć tylko na market. Kłaniam się Violu, wieś to wieś.
violetta Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] nic nie rozumiem:)
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Somalija Po pierwsze "tę historyjkę", po drugie wiesz jaki mocny jestem z informatyki, córki i wnuczki trzymają mnie za ręce - inaczej bym popłynął. Nawet nie wiem o czym piszesz... wybacz. Buziaczki. @violetta Przyjedź do mnie to zobaczysz... zrozumiesz szybko.
violetta Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] do Ciebie to pługiem trzeba jechać, jestem nienasyconą kobietą:) Podoba mi się Podlasie, Lubelszczyzna. Szykuje mi się kolejne wesele w Dworze Droblinie. do 3 godziny wytrzymałam na weselu na cieniutkich szpilkach, później poszłam spać, mieliśmy śniadanko o 11, wróciłam już wieczorem, podziwiałam łany zielonych zbóż jadąc.
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @violetta Violetto bój się Boga, to Ty po to na wesele pojechałaś aby spać i łany zbóż oglądać? A gdzie tańce wywijańce, gdzie swawola, wesoła głowa. Kawalerki nie było?
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] Nowatorski styl, zapewne i bogowie są zachwyceni. Serdeczności! ;-)
violetta Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] byłam sama, nie udało mi się kawalera zaprosić, ale może mi się uda na następny raz. jestem zaniepokojona tym, a jestem ładna dziewczyna:) bawiłam się, tańczyłam, piłam wino, ale wszystkim smakowała cytrynianka. wesele było udane bardzo:)
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @WiechuJK Wiechu nie będę pytał Bogów bo bym popadł w megalomanię. Trzymaj się zdrowo. @violetta Ja bym cytryniance nie popuścił, wtedy lepiej czuje się parkiet i partnera. W następne wesele jestem do dyspozycji, ale musi być cytrynówka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Krzysztof2022 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] odważne... Pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] Grzegorz, a pytania pozostałyby bez odpowiedzi. Zdrówko!
Rekomendowane odpowiedzi