Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dared Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Paradoks geniusza polega na tym że miano to nadawają ludzie którzy geniuszu nie rozumieją bo geniuszami nie są może wystarczy być nierozumianym 9
Anna_Sendor Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Dared Chyba nie wystarczy, mimo wszystko trzeba przyznać - ciekawe spostrzeżenie:). Pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Dared Bardzo ciekawy punkt widzenia ;>
Dared Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Anna_Sendor @error_erros Dzięki, taki cytat z Gintrowskiego przypomniał mi się "Rozliczając geniuszy z geniuszu a zjadaczy chleba z kolacji" 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... poza tym, podoba się. Pozdrawiam. 2
Dared Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Nata_Kruk Wiedziałem że tak będzie;-))) trochę nad tym "nadawają" myślałem;-)) zgadnij dlaczego ? pozdrawiam i dzięki
Nata_Kruk Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 ... myślę, że wiem o czym piszesz, skoro nie.. geniusz.. to może.. nadawać.. (?) Jeżeli to nie to, poddaję się.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Witam - ciekawie to brzmi to fakt - Pozdr.
GrumpyElf Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 @Dared Fajnie napisane, ale moim zdaniem nie ma w tym paradoksu, a właśnie logika :) Lubię przewrotność, jak w puencie. 1
Radosław Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Nie każdy niezrozumiany od razu jest geniuszem, chyba że na swój sposób. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi