Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 wymyślono mnie po to bym czasami grzeszył nie bał się cieni wymyślono mnie po to bym w prawdę wierzył cieszył uśmiechem wymyślono mnie po to bym świat rozumiał szanował bliskich wymyślono mnie po to bym miłości się uczył kłaniał się drzewom wymyślono mnie po to bym Boga nie obrażał był zawsze sobą te wymyślenie mi pasuje nie psuje nocy ani dni jest mą radością 2
[email protected] Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Tata i mama... wymyślili, czytają teraz w tej chwili! Pozdrawiam Waldku.
Poezja to życie Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Całkiem niezły wiersz:) Tylko tytuł trochę za długi. Poza tym wszystko ok. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - oj czytają i jest im miło - dzięki za czytanie - Witam - cieszy mnie twoje podobanie za które dziękuje - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi