Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz   Dziękuję pięknie za miłe słowa, za to serducho, co cieszy szczerze! Choć się w akwarium puenta dziś chowa, to w moc wyobraźni wciąż mocno wierzę.
    • Na ile ja "znam" matematykę, to chyba mógłby być taki ułamek o bardzo dużym mianowniku, czyli wydawałaby się, że wiele wspólnych tematów do obgadania. Ale to dla moze bardziej gaduły, mniej dla kogoś liczącego na chłodna precyzję. Wiersz jak o negocjacjach w dyplomacji, super Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poezja to życie Poeci z głową w chmurach - zgoda. Czasem nawet wejdą w kałużę albo usiądą na świeżo pomalowanej ławce - i wiesz co, to też jest coś fajnego, bo można o tym wiersz napisać :)
    • @lena2_ Zgadzam się Leno. Znam starszych ludzi, którzy mają tak pogodny wyraz twarzy, tak życzliwe oczy, prawie jakby niedokończony uśmiech zapomniał się i został im na zawsze. I wiem, że cierpią, że nie jest im lekko - ale są piękni, dodatkowo w środku, w duchu. 
    • pytam gdzie tak pędzisz kogo chcesz dogonić czy ciasno ci tu i teraz   pytam ciszę powiedz mi co ci nie pasuje jak tak to dlaczego   przecież u mnie w kącie nie stoisz jesteś tu oraz tam   a gdy śpię leżysz obok razem śnimy o jutrze czyli o lepszym   ciszo powiedz mi kim ty jesteś czemu droczysz  się zemną    przecież wiesz że kocham  cię i lubię gdy jesteś  obok mnie  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...