Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• to było wczoraj    a może  może  trochę dawniej    zmierzch  spotykał się  ze świtem   czekam  na ten czas ...   on także tęskni więc ...    co ma się zdarzyć  zdarzy się    7.2026 andrew   
    • @Charismafilos odpowiem tak: Czasem zdanie to tylko zdanie, a nie sam podtekst.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zatrzymana na poboczu    Kawa wystygła    Deszcz bębni w uszach     Droga przed    Droga za    I środek   Tu   Teraz      Wyprzedzanie nie ma sensu   Każdy jedzie swoją prędkością   A mety nie ma        Błoto na butach   Dobrze   Znaczy było w drodze   Nie stało        Zostaje    Oddech    Gwiazdy     więc bądź   Jedź dalej   Powoli   Do przodu     Świt przyjdzie    Nawet po najdłuższej nocy   Nawet po największym błocie    -------------- Dla Tej, która ostatnio skradla moje serce.   
    • @wiedźma mój dopisek stendencjonizował postrzeganie, ale zamysł był celowy, aby jeszcze bardziej zabsurdalizować odbiór.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

bardzo generalizujące zdanie, aczkolwiek bezsilność w seksie... z pewnością nie pomaga ;)
    • @Poet Ka Ja to odbieram tak, że uczymy się od najlepszych, żeby mieć odwagę stać się sobą ... Pozdrawiam 🪻    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...