Barbara_Pięta Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 już takie długie nie sięgam wzrokiem początku koniec tak blisko zamienię bieguny albo pomiędzy włosiem ukryję molekuły zacisnę pasa oddech wstrzyma niepokorny byt trywialność wisi jak miecz
51fu Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Jest tu coś oryginalnego i przyciągającego. Ma prawo się spodobać. Najbardziej przypada do gustu: 'trywialność wisi / jak miecz'. Ja czytam bez ostatniego wersu — myślę: niepotrzebny. Pozdrawiam cicho. // 51
Barbara_Pięta Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 kurczę, przeczytałam i rzeczywiście - ostatni wers jest zbędny. Czemu tego wcześniej nie zauważyłam? Zaraz posprzątam. Dzięki 51f :-)
stanislawa zak Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Basiu, tworzysz znowu coś nowego , innego podoba mi się pozdrawiam - piękny tytuł
Barbara_Pięta Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witaj Stasiu, dzięki za ciepłe słówko. Dzisiaj poszłam na dłuuugi spacer do lasu. Może też się z tego coś wykluje. Papatki :-))
Barbara_Pięta Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jak zwykle masz rację Izo. Zdecydowanie lepiej się prezentuje bez tych słów. Nożyce w ruch :-))). Dzięki ;-)
Rekomendowane odpowiedzi