Posłuchaj uważnie
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Yavanna 270
@Rafael Marius Może dlatego bardziej doceniamy... Powszedniość bywa Iekceważona.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Poetry from DAD · Opublikowano
Zadowolony? Tutaj dziurę wierć - Myślę o ciele, Gdyż wszystko legło, co miało nadzieję! Komnata czeka – w dół dwa metry ćwierć. Zostało jeno objąć zimną śmierć! -
Przez jan_komułzykant · Opublikowano
a karawana nie pojedzie – bo jedzie coś z karawany -
Przez iwonaroma · Opublikowano
Może dlatego, że dziś 11.11. pomyślałam, że tak można też o Ojczyźnie... :) -
Przez iwonaroma · Opublikowano
róża czy słowo 'róża'? jeśli patrzę na różę i mówię 'róża' nie obarczam jej aby jakimś ciężarem? nie zasłaniam? nie przybrudzam? a może otulam i chronię przed wścibskimi i złoczyńcami co chcą różę połamać i zniszczyć... bo zanim to zrobią zatrzyma je słowo - jak tarcza ochronna zaczną rozważać to czy tamto jaki kolor jakie płatki po co kolce po co liście jaki rodzaj jaka forma a co róża ma w środku... i kiedy tak plątać się będą w słowach i znaczeniach poszukiwaniach sensu stwierdzeniach bezsensu słowo 'róża' zetnie ich niepostrzeżenie jak miecz. dziękujemy słowu. a teraz róża patrzy na mnie i filuternie przymyka płatek i ja patrzę na różę i się śmieję róża i ja ja i róża i ani słowa więcej. -
Przez jan_komułzykant · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Toć żem @_M_arianna_ ino pochwalił, takoż aże po swojemu pisane robi. Bywaj PS Mocium Panie, K Tobie jenom odpisał, by Ci grzeczność takową oddać, azali nie pisać po próżnicy. A hoj :D
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi