castus Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Niepokorny śmierci nie lęka płucopowietrze grzmi tłumem oszalałej tłuszczy pani z lewej dostaje spazmów pan z prawej prawie orgazmu towarzysze w niedoli tracimy ojca narodu my sieroty sczeźniemy w pył i co z tą Polska popijam piwo z nadzieją olania świętego dęba ja Słowianin...
castus Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaaaa... nad ludźmi...tak sie zowią...
Piotr Sanocki Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No cóż, pointa zgadza się przynajmniej z tytułem. Ale nie podoba mi się te kumulowanie i przyspieszanie tempa w ostatnich wesach pierwszej strofy. Przedostatnia strofa jest bardzo mocna. Kontrowersyjna. Pewnie o to chodziło autorowi... o wzbudzenie oburzenia wśród odbiorców, o zwrócenie uwagi. Jak dla mnie to prymitywny chwyt żywce zaciągnięty z medialnych cyrków. Pozdrawiam serdecznie
castus Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie czasy takie chwyty...
Rekomendowane odpowiedzi