Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nieprawda, a kontekst historyczny? Kiedyś mieliśmy Konfederację Targowicką - rosyjskich zdrajców, a teraz mamy Konfederację Langejską - amerykańskich zdrajców, jeśli mam pani w czymś pomóc: proszę podać nazwisko, miejsce zamieszkania i miejsce pracy, otóż to: kto panią utrzymuje? A rotmistrz Witold Pilecki jak najbardziej pomagał osobom słabszym w Niemieckim Obozie Koncentracyjnym w Auschwitz-Birkenau, istnieje coś takiego jak gest dobrej woli - czasami pomagam sąsiadom, na przykład: wychodząc ze czwartego piętra - przy okazji wyrzucę śmiecie starszej sąsiadce lub wznoszę zakupy starszej sąsiadce chorej na autyzm, piszę do mamy SMS-y i mama mi dziękuję za troskę - jest pani bardzo okrutna, dlatego też: nie zasługuje pani na jakąkolwiek realną pomoc, zmienię zdanie - kiedy pani wreszcie dorośnie i zacznie pani odpowiadać na podstawowe pytania - szanować ludzi...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nieprawda, a kontekst historyczny? Kiedyś mieliśmy Konfederację Targowicką - rosyjskich zdrajców, a teraz mamy Konfederację Langejską - amerykańskich zdrajców, jeśli mam pani w czymś pomóc: proszę podać nazwisko, miejsce zamieszkania i miejsce pracy, otóż to: kto panią utrzymuje? A rotmistrz Witold Pilecki jak najbardziej pomagał osobom słabszym w Niemieckim Obozie Koncentracyjnym w Auschwitz-Birkenau, istnieje coś takiego jak gest dobrej woli - czasami pomagam sąsiadom, na przykład: wychodząc ze czwartego piętra - przy okazji wyrzucę śmiecie starszej sąsiadce lub wznoszę zakupy starszej sąsiadce chorej na autyzm, piszę do mamy SMS-y i mama mi dziękuję za troskę - jest pani bardzo okrutna, dlatego też: nie zasługuje pani na jakąkolwiek realną pomoc.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nieprawda, a kontekst historyczny? Kiedyś mieliśmy Konfederację Targowicką - rosyjskich zdrajców, a teraz mamy Konfederację Langejską - amerykańskich zdrajców, jeśli mam pani w czymś pomóc: proszę podać nazwisko, miejsce zamieszkania i miejsce pracy, otóż to: kto panią utrzymuje? A rotmistrz Witold Pilecki jak najbardziej pomagał osobom słabszym w Niemieckim Obozie Koncentracyjnym w Auschwitz-Birkenau, istnieje coś takiego jak gest dobrej woli - czasami pomagam sąsiadom, na przykład: wychodząc ze czwartego piętra - przy okazji wyrzucę śmiecie starszej sąsiadce lub wznoszę zakupy starszej sąsiadce chorej na autyzm, piszę do mamy SMS-y i mama mi dziękuję za troskę - jest pani bardzo okrutna, dlatego też: nie zasługuje pani na jakąkolwiek realną pomoc.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...