Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, nie musi pani wszystkiego wiedzieć o moim prywatnym życiu, proszę odpowiedzieć na pytanie - co mam robić? Proszę nie odwracać kota ogonem: znam takich ludzi, którzy bezpodstawnie oceniają innych w jednym celu, aby coś robili dla innych - nic w zamian nie otrzymując, typowe: monoteistyczne, mesjanistyczne i martyrologiczne - myślenie, otóż to: poświęcenie, ofiara i męczeństwo... Nuda, ręce opadają...

Łukasz Jasiński 

@Domysły Monika

Nie obchodzi mnie jej twórczość 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, nie musi pani wszystkiego wiedzieć o moim prywatnym życiu, proszę odpowiedzieć na pytanie - co mam robić? Proszę nie odwracać kota ogonem: znam takich ludzi, którzy bezpodstawnie oceniają innych w jednym celu, aby coś robili dla innych - nic w zamian nie otrzymując, typowe: monoteistyczne, mesjanistyczne i martyrologiczne myślenie, otóż to: poświęcenie, ofiara i męczeństwo... Nuda, ręce opadają...

Łukasz Jasiński 

@Domysły Monika

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, nie musi pani wszystkiego wiedzieć o moim prywatnym życiu, proszę odpowiedzieć na pytanie - co mam robić? Proszę nie odwracać kota ogonem: znam takich ludzi, którzy bezpodstawnie oceniają innych w jednym celu, aby coś robił dla innych - nic w zamian nie otrzymując, typowe: monoteistyczne, mesjanistyczne i martyrologiczne myślenie, otóż to: poświęcenie, ofiara i męczeństwo... Nuda, ręce opadają...

Łukasz Jasiński 

@Domysły Monika

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, nie musi pani wszystkiego wiedzieć o moim prywatnym życiu, proszę odpowiedzieć na pytanie - co mam robić? Proszę nie odwracać kota ogonem: znam takich ludzi, którzy bezpodstawnie oceniają innych w jednym celu, aby coś robił dla innych - nic w zamian nie otrzymując, typowe: monoteistyczne, mesjanistyczne i martyrologiczne myślenie, otóż to: poświęcenie, ofiara i męczeństwo... Nuda, ręce opadają...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...