Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Dared Tu tak napisałam, Mistrzowie zaraz podnieśli alert, już się nie zdarzy, no może kiedyś, nic nie mogę obiecać, bo jestem kobietą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Dared Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Somalija Lubię kobiety, lubię "może kiedyś", "ni nie mogę obiecać";-))
Arsis Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Somalija mistrzowie? jacy mistrzowie? ernest hemingway, albert camus, tomasz mann, wiliam faulkner... ?
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Arsis Nie Włodziu, moi mistrzowie, między innymi Ty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) @Somalija "włodziu", co ja słyszę... jaki tam ze mnie "mistrz", ledwo umiem sklecić ze sobą literki, a podpisuję się krzyżykiem, wprawdzie z zawijasem, ale krzyżykiem... Edytowane 25 Maja 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Arsis WŁODEK Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozwól, że się z Tobą nie zgodzę , a tak wogóle za trzy tygodnie minie rok, jak się poznaliśmy i jesteś mi winny piosenkę z tego powodu
Arsis Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Somalija piosenkę, mówisz? ale ja się nie znam na piosenkach... co ja tam się znam...
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) @Arsis To musi się zacząć znać, bo będę jak zwykle śmiertelnie obrażona Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny kawałek, bardzo poprawia humor. Dziękuję Edytowane 25 Maja 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 @Arsis Oczywiście, bo tylko tak unikniesz mojego śmiertelnego obrażenia, bo z tydzień mnie unikałeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 @Somalija nie było mnie, ponieważ byłem tam, gdzie mnie nie było... miała być muzyka co nieco z innej beczki... taka reklamowa... ale...nie będzie...
Somalija Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 @Arsis Dziękuję, piękna piosenka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wiesz, że niedługo będzie rok, jak się znamy...
Rekomendowane odpowiedzi