Pan Ropuch Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 (edytowane) o kilka stopni zmienia się amplituda tyle wystarczy by spojrzeć inaczej inne dostrzec wydeptać różne ścieżki ślady stracić z oczu zawrócić nie znaleźć ... krążymy po orbitach przecinanych w mikroskalach rzekami masywami oceanami w makroskalach napotykamy czarne dziury asteroidy czasem księżyce ... ty też znasz miejsca gdzie rosną dobrze ci znane owoce leśne nic tylko usiąść i rwać spoglądając nieufnie na wilcze jagody Edytowane 22 Maja 2022 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 3
Stary_Kredens Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Jak dla mnie ten wiersz mógłby sie skończyć na drugiej zwrotce , potem przegadany, albo z innej bajki Pozdrawiam kredens 2
Nata_Kruk Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Kredensik ma troszkę racji... ale jest lirycznie, jak dla mnie, poetycko dla.. poetki. W czytaniu omijałam 'ukośniki'. Edytowane 22 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Pan Ropuch Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 efekt zagubienia, błąkania bez źródła światła no i ten każdostrofowy brak, uszczerbek, pustka co się wydarza gdy słońce zgaśnie? zgadzam się co do trzeciej strofy to inne myśli, ale wciąż podążają tym samym torem Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Witam - ale i tak jest znośnie - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi