Ul.CIA Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 czysta amtorszczyzna jak "O" pusta w środku i ograniczona na zewnątrz co prawda kształtem doskonałym , , . . . , . . . S . . . , . . . Ł . . . , , . . . SŁOWO . . . , , . . . W . . . , . . . O . . . , . . . , , znalazło się przypadkiem bez odmiany celowo po dziurki w przecinkach takie jak inne takie a inne tylko jedno ma sens prawdy słOWO profesjonalne w doskonałości Słowo które... było na początku a jest nadal na dal na wieczność
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ciekawe jest to co piszesz, chociaż trochę straszy 'słowo' w środku. Ogólnie podoba mi się :) pozdr.
ot i anka Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 futuryzm?(czy jak to tam bylo ?bo juz kiedys cos takiego bylo, w sensie ze "rysowanie"słowami...ciekawe,inne.
Michał Ziemiak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 No, no, no - to już nie jest tylko wiersz ;-) Muszę przyznać, że mocno zasmakowały mi Twoje świeże i baaaaaaaaaaardzo pomysłowe zabawy językiem, konwencjami, formą etc. Potrafisz zamknąć w swych wierszach, a właściwie to przyjemnie zaszyfrować ;-) ciekawe myśli i tematy. Apropos tego "słowa" - podobnie jak Jay'owi trochę mi ono nie pasuję (wiesz - geny klasycyzmu, kochane determinizmy herbertowskie...) ale to tylko moje fanaberie ;-) "celowo po dziurki w przecinkach" - a to sobie kradnę za wspaniałość ;-) POZDRAWIAM!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ciekawe... chociaż takie wprowadzanie czegoś innego do wierszy niezbyt mi się podoba, to jednak jakoś to przełykam, bo ogólnie jest ok... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Ul.CIA Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dziękuję Wam - wyżej podpisanym. Uwagi skłaniają mnie do myślenia, a dobre słowo motywuje do pracy. Wdzięczna za to, że znaleźliście dla mnie chwilę, pozdrawiam serdecznie :) ,. . . DZIĘKI . . ., . . . , . . . , . . . . . . , . . . . . .
Freney Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 rzeczywiście poezji konkretnej tu chyba w moim krótkim stażu nie widziałem :) fajnie, że nie ograniczone tylko do eksperymentu graficznego, rozważania okołosłowne chyba też skrojone nieźle - bez ekstazy, ale z szacunkiem :) F.
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa..radzę się dokształcić Andziu wiersz ciekawy:)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi