Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Jak rzekł Adam Mickiewicz: "Jeśli zapomnę o Nich, Ty, Boże na Niebie - zapomnij o Mnie!"

Tak więc:

Wciąż nie została wyjaśniona sprawa zaginionego Okrętu Wojska Polskiego - Orzeł, zamach na generała Władysława Sikorskiego, zamach na papieża Jana Pawła II i Zamach Smoleński, nie wspominając już o Zbrodni Katyńskiej i Rzezi Wołyńskiej - tak powstają Polskie Legendy, zresztą: zwykli ludzie dużo więcej wiedzą od tych tam na górze - urzędników.

Według mnie:

Okręt Wojska Polskiego - Orzeł - został zastrzelony przez angielski myśliwiec - celowo, zamach na generała Władysława Sikorskiego zorganizowała MI6, zamach na papieża Jana Pawła II zorganizowała KGB i zamach na elitę intelektualną zorganizowała CIA, kończąc: mam to udowodnić - stosując zimną logikę i racjonalną dedukcję?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Jak rzekł Adam Mickiewicz: "Jeśli zapomnę o Nich, Ty, Boże na Niebie - zapomnij o Mnie!"

Tak więc:

Wciąż nie została wyjaśniona sprawa zaginionego Okrętu Wojska Polskiego - Orzeł, zamach na generała Władysława Sikorskiego, zamach na papieża Jana Pawła II i Zamach Smoleński, nie wspominając już o Zbrodni Katyńskiej i Rzezi Wołyńskiej - tak powstają Polskie Legendy, zresztą: zwykli ludzie więcej wiedzą od tych tam na górze urzędników.

Według mnie:

Okręt Wojska Polskiego - Orzeł - został zastrzelony przez angielski myśliwiec - celowo, zamach na generała Władysława Sikorskiego zorganizowała MI6, zamach na papieża Jana Pawła II zorganizowała KGB i zamach na elitę intelektualną zorganizowała CIA, kończąc: mam to udowodnić - stosując zimną logikę i racjonalną dedukcję?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...