Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Jeszcze wczoraj ją kochałem dzisiaj się jej boję  z osoby bardzo ciepłej  ,radosnej ,pełnej miłości tryskającej życiem  zmieniła się w ciągu jednego dnia w potwora pełnego nienawiści  jej cel to zemsta na kimś za to co niemiało nigdy miejsca   Zawsze pełna miłości nie dało się jej nie kochać pomocna każdemu zawsze z uśmiechem  chciałem być zawsze koło niej blisko kochałem ją ,jej uśmiech ponad wszystko   Zawsze na jej widok serce moje się radowało gdy niebyła blisko to czułem jej brak   Teraz  gdy ja widzę czuje ból i strach  próboje ją odmienić ,choć już sił mi brak  wierzę że się uda chociaż nie wiem jaszcze jak Wierzę że znów będzie aniołem pełnym ciepła i miłości  może już nawet wieczorem nie będzie już bezdusznym potworem .            Misxel Mix (M.T)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - lubię gdy optymizm obok - miło że czytasz -                                                                                                Pzdr.  @Rafael Marius - dzięki - 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - dokładnie tak - miło że czytasz -                                                                                Pzdr.
    • Pięknie o miłosnej uwerturze. Ja czytam "rozkoszy" zwiastun, ale to jakoś tak mi zostało, bo jak raz czy dwa wspomniałem kiedyś o kochaniu, odpowiedziała - hej, o co ci chodzi, przecież się kochamy:). 
    • spiralnie złamana kość mastodonta  to znak człowieka    chcemy być dumni z historii  mieć swoją wyspę Węży  Westerplatte  krąg myśli  mityczny punkt   zabił ciężarną żonę kopnięciem w brzuch    odpuszczjąc prawa tradycji  rozpraszamy duchy przodków  i wielkość narodu idzie w niepamięć    żygał krwią a jeszcze walił pięściami na oślep    Egipcjanom rytm życia nadawała nieśmiertelność  Rosji hegemonia    - Będą walczyć? - A Ty, co byś zrobił?   rozsypane w polach pomniki twórczości rodowych  są granicą    prawdy                     
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...