Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

Nie, proszę pani: na trzeźwo nie słucham (nie odbieram drgań) piosenek, a po alkoholu - jestem jeszcze bardziej otwarty - emocjonalny, a pił do września nie będę - nie mam za co, pracował - tym bardziej - emerytury i tak nie otrzymam: w praktyce musiałbym pracować na ich konto - nie na własną korzyść, jeśli chodzi o dziewczynę - to jakaś dziewczyna musiałaby mnie poprosić o rękę - ślub cywilny byłby dla mnie zabezpieczeniem - przed wyrzuceniem mojej osoby na warszawską kostkę brukową - przed ponownym wykorzystaniem i to przyszła żona musiałaby wziąć mnie pod dach, wtedy: musiałbym złożyć wniosek o rezygnację z lokalu socjalnego - zerwać umowę - takie jest prawo i to przyszła żona musiałaby ponieść wszystkie koszty tej decyzji - opłaty finansowe lub jakaś dziewczyna mogłaby u mnie zamieszkać - na moich warunkach - musiałaby pracować (opłaty - wspólnie), musiałbym ją zgłosić do administracji i temu podobne różne procedury - takie jest życie, wiem: niektórzy żyją w nierealnym świecie i myślą: ktoś innych będzie ich utrzymywał, otóż to: oni mają dziwny problem z własną głową...

Przypominam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej Chazarii, także: od samego początku jestem po stronie ofiary - Palestyny, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

Nie, proszę pani: na trzeźwo nie słucham (nie odbieram drgań) piosenek, a po alkoholu - jestem jeszcze bardziej otwarty - emocjonalny, a pił do września nie będę - nie mam za co, pracował - tym bardziej - emerytury i tak nie otrzymam: w praktyce musiałbym pracować na ich konto - nie na własną korzyść, jeśli chodzi o dziewczynę - to jakaś dziewczyna musiałaby mnie poprosić o rękę - ślub cywilny byłby dla mnie zabezpieczeniem - przed wyrzuceniem mojej osoby na warszawską kostkę brukową - przed ponownym wykorzystaniem i to przyszła żona musiałaby wziąć mnie pod dach, wtedy: musiałbym złożyć wniosek o rezygnację z lokalu socjalnego - zerwać umowę - takie jest prawo i to przyszła żona musiałaby ponieść wszystkie koszty tej decyzji - opłaty finansowe lub jakaś dziewczyna mogłaby u mnie zamieszkać - na moich warunkach - musiałaby pracować (opłaty wspólnie), musiałbym ją zgłosić do administracji i temu podobne różne procedury - takie jest życie, wiem: niektórzy żyją w nierealnym świecie i myślą: ktoś innych będzie ich utrzymywał, otóż to: oni mają dziwny problem z własną głową...

Przypominam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej Chazarii, także: od samego początku jestem po stronie ofiary - Palestyny, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

Nie, proszę pani: na trzeźwo nie słucham (nie odbieram drgań) piosenek, a po alkoholu - jestem jeszcze bardziej otwarty - emocjonalny, a pił do września nie będę - nie mam za co, pracował - tym bardziej - emerytury i tak nie otrzymam: w praktyce musiałbym pracować na ich konto - nie na własną korzyść, jeśli chodzi o dziewczynę - to jakaś dziewczyna musiałaby mnie poprosić o rękę - ślub cywilny byłby dla mnie zabezpieczeniem - przed wyrzuceniem mojej osoby na warszawską kostkę brukową - przed ponownym wykorzystaniem i to przyszła żona musiałaby wziąć mnie pod dach, wtedy: musiałbym złożyć wniosek o rezygnację z lokalu socjalnego - zerwać umowę - takie jest prawo i to przyszła żona musiałaby ponieść wszystkie koszty tej decyzji - opłaty finansowe lub jakaś dziewczyna mogłaby i mnie zamieszkać - na moich warunkach - musiałaby pracować (opłaty wspólnie), musiałbym ją zgłosić do administracji i temu podobne różne procedury - takie jest życie, wiem: niektórzy żyją w nierealnym świecie i myślą: ktoś innych będzie ich utrzymywał, otóż to: oni mają dziwny problem z własną głową...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

Nie, proszę pani: na trzeźwo nie słucham (nie odbieram drgań) piosenek, a po alkoholu - jestem jeszcze bardziej otwarty - emocjonalny, a pił do września nie będę - nie mam za co, pracował - tym bardziej - emerytury i tak nie otrzymam: w praktyce musiałbym pracować na ich konto - nie na własną korzyść, jeśli chodzi o dziewczynę - to jakaś dziewczyna musiałaby mnie poprosić o rękę - ślub cywilny byłby dla mnie za zabezpieczeniem - przed wyrzuceniem mojej osoby na warszawską kostkę brukową - przed ponownym wykorzystaniem i to przyszła żona musiałaby wziąć mnie pod dach, wtedy: musiałbym złożyć wniosek o rezygnację z lokalu socjalnego - zerwać umowę - takie jest prawo i to przyszła żona musiałaby ponieść wszystkie koszty tej decyzji - opłaty finansowe lub jakaś dziewczyna mogłaby i mnie zamieszkać - na moich warunkach - musiałaby pracować (opłaty wspólnie), musiałbym ją zgłosić do administracji i temu podobne różne procedury - takie jest życie, wiem: niektórzy żyją w nierealnym świecie i myślą: ktoś innych będzie ich utrzymywał, otóż to: oni mają dziwny problem z własną głową...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...