Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

I u mnie też młodzież gra w piłkę nożną na szkolnym boisku, jednak: jest to boisko zamknięte i jest pod okiem wychowawcy, proszę pamiętać: mieszkam w Warszawie - to duże miasto, a Polska będzie istniała - Ruch Narodowy przez blisko dwie dekady wychował bardzo inteligentne pokolenie: są różne opcje - Polska jako Naród nadal będzie istniała nawet w ramach Unii Europejskiej lub jako pięćdziesiąty pierwszy stan Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, mi: najbliższa jest opcja - po upadku Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej należy od nowa zbudować system pod nazwą Polska Rzeczpospolita Narodowa - w oparciu o moją ustawę zasadniczą - Konstytucję Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej, poza tym: tak naprawdę niepodległość straciliśmy tylko na dekadę - mieliśmy autonomię Księstwa Warszawskiego i autonomię Królestwa Polskiego i przetrwaliśmy Drugą Wojnę Światową.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

I u mnie też młodzież gra na szkolnym boisku, jednak: jest to boisko zamknięte i jest pod okiem wychowawcy, proszę pamiętać: mieszkam w Warszawie - to duże miasto, a Polska będzie istniała - Ruch Narodowy przez blisko dwie dekady wychował bardzo inteligentne pokolenie: są różne opcje - Polska jako Naród nadal będzie istniała nawet w ramach Unii Europejskiej lub jako pięćdziesiąty pierwszy stan Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, mi: najbliższa jest opcja - po upadku Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej należy od nowa zbudować system pod nazwą Polska Rzeczpospolita Narodowa - w oparciu o moją ustawę zasadniczą - Konstytucję Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej, poza tym: tak naprawdę niepodległość straciliśmy tylko na dekadę - mieliśmy autonomię Księstwa Warszawskiego i autonomię Królestwa Polskiego i przetrwaliśmy Drugą Wojnę Światową.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

I u mnie też młodzież gra na szkolnym boisku, jednak: jest to boisko zamknięte i jest na oku opiekuna lub wychowawcy, proszę pamiętać: mieszkam w Warszawie - to duże miasto, a Polska będzie istniała - Ruch Narodowy przez blisko dwie dekady wychował bardzo inteligentne pokolenie: są różne opcje - Polska jako Naród nadal będzie istniała nawet w ramach Unii Europejskiej lub jako pięćdziesiąty pierwszy stan Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, mi: najbliższa jest opcja - po upadku Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej należy od nowa zbudować system pod nazwą Polska Rzeczpospolita Narodowa - w oparciu o moją ustawę zasadniczą - Konstytucję Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej, poza tym: tak naprawdę niepodległość straciliśmy tylko na dekadę - mieliśmy autonomię Księstwa Warszawskiego i autonomię Królestwa Polskiego i przetrwaliśmy Drugą Wojnę Światową.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

I u mnie też młodzież gra na szkolnym boisku, jednak: jest to boisko zamknięte i jest na oku opiekuna lub wychowawcy, proszę pamiętać: mieszkam w Warszawie - to duże miasto, a Polska będzie istniała - Ruch Narodowy przez blisko dwie dekady wychował bardzo inteligentne pokolenie: są różne opcje - Polska jako Naród nadal będzie istniała nawet w ramach Unii Europejskiej lub jako pięćdziesiąty pierwszy stan Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, mi: najbliższa jest opcja - po upadku Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej należy od nowa zbudować system pod nazwą Polska Rzeczpospolita Narodowa w oparciu o moją ustawę zasadniczą - Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, poza tym: tak naprawdę niepodległość straciliśmy tylko na dekadę - mieliśmy autonomię Księstwa Warszawskiego i autonomię Królestwa Polskiego i przetrwaliśmy Drugą Wojnę Światową.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Nata_Kruk

I mnie też młodzież gra na szkolnym boisku, jednak: jest to blisko zamknięte i jest na oku opiekuna lub wychowawcy, proszę pamiętać: mieszkam w Warszawie - to duże miasto, a Polska będzie istniała - Ruch Narodowy przez blisko dwie dekady wychował bardzo inteligentne pokolenie: są różne opcje - Polska jako Naród nadal będzie istniała nawet w ramach Unii Europejskiej lub jako 

• Dodaj nową pozycję...