Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... no.. ministrów to my mamy od daaawna.. jakichś tam...

A tej szwedzkiej grupie... kapelusze z głów.. 'Janko Muzykanta'.. wcięlo.. nie mam od kogo pożyczyć.

Słucham Wasze wrzutki i piszę... czas...

Mamy kilka bardzo znaczących osób, które piszą takie teksty, że z melodią aż ciary chodzą po plecach...

ciekawe, czy nasi z wierchuszki też tego słuchają... ;)

Dzięki "chłopaki".

Edytowane przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... do licha.. OMD (a było, było..) miało pójść nie tutaj... pomyłka... :(

Czy mam, mam własną, w domu... :) ta najważniejsza.

Dared... Twoją wrzutkę, pierwszy raz słucham, nie znałam. Ciężkawe muzycznie, ale słowa... można wyłuskać

trochę 'życia'.

Olo... wychodzi na to, że to nasz polski.. Louis Armstrong... :)

Coś wyszukam, ale nie teraz, znowu mi komp gaśnie.

Edytowane przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... viola.. tylko tak... :) A kawa, tylko w filiżance, jak dla mnie.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wierszątka rosną - to się chwali, wszak ponad miastem licho niesie, smoki złowrogie, cienie straszą, a ja im na złość - myk do lasu.   Tam jest rozrywka, to wprost bajka, sowy na łąki posfruwały...  te, które przy mnie znów przysiadły,  czytały szeptem, co spisałam.    Uroczy Twój wiersz, Ala... :) Pozdrawiam.
    • @Manek Przez słabości do mądrości.
    • @Maciek.J Maćku, nie chcę podcinać skrzydeł, ale wewnątrz tekstu widzę widzę rymy, sporo rymów. Więc bardzo przypomina mi takie pisanie - wiersz.  Wyłącznym głaskaniem nie sprawisz, że urosną skrzydła, a autor i tak zrobi co zechce. Moje czepialstwo dotyczyło tylko technicznej rzeczy, tym razem. Poz tym, każdy ma prawo, włącznie z Tobą jak widać, żeby powiedzieć co myśli i czuje. 
    • @Alicja_Wysocka Masz jak najbardziej słuszność. Dlatego nie było to z mojej strony krytykowanie Twojej interpretacji a tylko mała rozmowa na temat.  Publikacja wiersza zawsze jest też publikacją jakiejś cząstki samego siebie. Dlatego zawsze interesuje mnie, czy udało mi się moje myśli tak sprecyzować, jak tego zamierzałem. Ot, taki pedantyzm w kształceniu własnego kunsztu. Jak dotychczas, rozmowa z Tobą była zawsze na wyższym poziomie, więc wydało mi się słuszne aby temat pogłębić.  Pozdrawiam i cieszę się z dalszych dyskusji tutaj czy gdzieś indziej.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...