samm Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Z niekłamaną przyjemnością dołączam się do wielbicieli Twojego ukwieconego wiersza i oczywiście ogrodów. Fachowo poprowadzony ma jeszcze tę zaletę, że tworzenie w nim poezji, to podwójna przyjemność. Ponieważ ciągle ścigam się z czasem, mój ogród jest w stylu angielskim: wszystko sobie żywiołowo rośnie jak chce i gdzie chce. Jeszcze trochę, a bluszcz wejdzie mi do domu :) Zachowuję opisy i pozdrawiam. s 1
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @samm Zakochana w bluszczyku, zrób mu w doniczce kuku-ryku. Miłego dnia - dziękuje za obszerną i profesjonalną opinię.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Tuwimowsko (oczywiście w dobrym sensie) gada mi ten wiersz. Pozdrowienia 1
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Czarek Płatak Czarku niech będzie Tuwimowsko czy Asnykowsko, grunt pracuje, klekocze, gada - poetyckie krosno. Trzymaj się zdrowo.
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] Grzegorz, cóż można więcej dodać. Jego nazwisko mówi samo za siebie co nie pomniejsza innych. Pozdrawiam! 1
[email protected] Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @WiechuJK Pamiętam Jego śmierć 9.10.2006 r. z prozaicznych przyczyn, nie wierzyłem... sprawdzałem - to była prawda. Miłego weekendu.
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @[email protected] Marek Grechuta był jednym z moich top notch ulubieńców w tamtych latach. Miałem jego wszystke kasety (chyba wszystkie) z jego piosenkami. Trzymaj się zdrowo i weekendowo!
Rekomendowane odpowiedzi