Wielebor Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Popieram Kapistrata, to ich (kobiet) "kochanie" to o kant d... potłuc. Nieszczere i zakłamane.
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Kapistrat Niewiadomski ;)) kobiety mogą chyba być różne ;) @Bronisław Nie wiem, czy mówisz serio, czy żartujesz ;)
staszeko Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Leszczym Oczywiście, że kobiety są różne — każda zła na swój sposób. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 @michal1975-a @Kapistrat Niewiadomski ja nie wiem, czy w tym tekście opisałem "zło" kobiet, czy damsko - męskie niezrozumienie ;)
Wielebor Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 @Leszczym pisząc o zakłamaiu, pisałem najzupełniej szczerze...
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 @michal1975-a temat rzeka jak ocean.
Wielebor Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 @Leszczym ocean składa się z milionów rzek.
Rekomendowane odpowiedzi