Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) słoniki niebieskie parasolki to wzór pościeli niemowlęcej ofiary z Odessy wyjmuję taką samą z pralki szare zygzaki uwalniają łzy zstąpił do piekieł podziemna Wielkanoc Edytowane 1 Maja 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
Rolek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @Somalija Ja o Niebie, Ty o Piekle. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @Michał_78 Mój syn ma taką samą pościel, jak ten trzymiesięczny chłopczyk z Odessy, ofiara świątecznych nalotów... nie da się tego opisać na gorąco, potrzebuję czasu; napisałam jeszcze strofkę o Maripolu, ale nie jestem w stanie tego złożyć...
Somalija Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TAKIE mam odczucie, nie poradzisz... Dziękuję za czytanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @Arsis Bywało, że bardziej się rozgadywałeś.
Arsis Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Somalija dobry wieczór pani...
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Arsis Dobry wieczór, co słychać?
Arsis Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Somalija dumam po nocnym spacerze w deszczu sprzed kilku dni...
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Arsis Ooo... deszczowy, nocny spacer... Jesteś Szczęściarzem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Somalija lubię... dzisiaj też się chyba zaraz wybiorę, choć akurat nie pada... ps. że, co? szczęściarzem??
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Arsis Tak, skoro możesz spacerować nocą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Arsis Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Somalija ech, myślałem, że chodzi ci o coś bardziej wyjątkowego...
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Arsis A może ja o czymś nie wiem...
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Arsis Przecież Ty jesteś wyjątkowy...
Arsis Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) @Somalija daj spokój, nie przesadzajmy... buty mi przemiękły, co nieco, ot i tyle, ale lubię podumać... lubię puste alejki, ławki i to światło latarni i ten szmer deszczu na liściach drzew... Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Arsis Ja czasem na rowerze lubię się przejechać, na takim wyścigowym...
Arsis Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Somalija bo ty wysportowana dziewczyna jesteś... ja daję z buta, ty śmigasz na kolarce jak kubica na torze formuly jeden... z jednej strony ciągnik, tudzież zawalec drogowy, z drugiej pocisk rakietowy o napędzie fotonowym rozwijający prędkość pod-świetlną a może i świetlną...
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Arsis Staram się zjeżdżać najbliższym zjadem na szutrówkę i w las, ale rzeczywiście jest wzmożony ruch, zwłaszcza powietrzny. Na Rzeszów i dalej na wschód...
Rekomendowane odpowiedzi