Starzec Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 jaki ja jestem głupi lecz kto tę głupotę kupi na zbyciu ją mam tanio ją komuś sprzedam choć w głowie będzie bieda cenę swoją znam nie będę się targował renomy swej rujnował darmo jej nie dam a może w tej samej cenie na rozum się zamienię i to sens już ma więc gdy się znajdzie kupiec to może da się upiec uśmiechy dwa, cha cha, cha, cha, cha, cha 6
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Ciężko będzie, ponieważ jak ujął to niezrównany Albert: Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota... Z tym, że co do tego pierwszego, to nie ma pewności - dodał. No to ja dorzucę od siebie, że jeśli coś jest tak powszechne, to niestety nie może być w cenie :). Ale chociaż jest zabawnie, a głupstwa wszyscy popełniamy ;) Pozdrawiam 1
dgghj Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @Starzec Trzeba wymyślić konkurencję, w której głupota popłaca, i zająć się nią... Np. właśnie fizyką teoretyczną. Być może największa głupota wymaga największej wyobraźni. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Starzec Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @Sylwester_Lasota dzięki za pouczający komentarz, nie znałem tej myśli Alberta :), ale będę się jednak targował, bo głupota głupocie nie równa :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyz prowda :)
Starzec Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @Olgierd Jaksztas nie wchodzę w to :) tego moja wyobraźnie już nie ogarnia :) Dzięki i spokojnej nocy :)
A-typowa-b Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @Starzec fajowsko. Pozdrawiam :) 1
Starzec Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @A-typowa-b Dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi