stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 nie było róż na powitanie w oczach radości łez na rozstanie w sercu miłości kolacji przy świecach toastu z szampana spaceru w Łazienkach czułości z rana był pośpiech niecierpliwość zawracanie głowy słowa co nie były sobą wyczekiwanie i pustka myśli gonitwa i słone usta rozstanie jakiego nie chciałam nienasycenie serca nie tak sobie wyobrażałam spojrzenie do lusterka... zrozumiałam ( z zaskoczenia dla JJ)
Jego Alter Ego Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a ja mogę się wypowiedzieć?:) rymowaniec?:)mm,Twoje lubię,dawno nie było czegoś takiego..czekałam od czasów "wypominek kobiecych":) i w końcu(co nie znaczy że to co do tej pory bylo na nie!).pomysł jest,dobrze jest..co jest na bank..:)pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 przedostatnia strofa najlepsza wg mnie, reszta ma swoje piękne momenty również :) pozdrawiam zaskoczony, Szalikowcu ;)
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jego AE. dzięki za miłe słowa specjalnie dla ciebie jutro rymowaniec- sprzątaniec szalikowcu ty łobuzie, przedostatnia, ? czy ty aby nie kokietujesz?dzięki na poważnie.
patrycha Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 mnie się podoba całość ale najbardziej.... ostatnia :) Pieknie pięknie :) POzdroofka szalone
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 1 i 4 strofa zrobila na mnie wrazenie...reszta daje dodatek lączac w jedna całośc...piknie:) pa
Rekomendowane odpowiedzi