Gość Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 W stanie wskazującym bardzo często byłeś, Tkwisz w nim dalej bracie choć się nie upiłeś Nektar spijasz życia każdego poranka W każdej chwili jednej od samego ranka Myślisz o Niej, czujesz, tęsknisz, prosisz, czekasz W myślach podróżujesz po bezkresnych rzekach Czekasz na pogodę z wiosna się budzącą Kochaną nadzieję ciepłą krwią tętniącą Lecz gdy ją osiągniesz niewiadomo kiedy Kiedy ją poczujesz w dniach największej biedy Wtem niespodziewanie usta ku Niej wzruszysz Dojrzysz oczu prawdę i cierpienie zburzysz Pokochasz na wieki niczym romantycy i na wieki zaśniesz w życia Jej matrycy
katarzyna gocałek Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Witam! Jestem nowa i sama nie dokońca potrafię się tu znaleźć, ale muszę to napisać. Coś w Tobie jest, bo nie ograniczyłam się do przeczytania tylko tego wiersza, ale prosze nie rymuj. Jak widzę rymy dostaje gęsiej skórki i na niczym innym nie jestem wstanie się skupić, do tego nie za bardzo Ci to wychodzi. One są banalne: poranka-ranka, kiedy-biedy. Do końca też nie rozumiem o co Ci chodzi. Przykro mi.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zrezygnuj z rymów, ubierz zamiary w słowa żeby to jakoś wyglądało. pozdr.
Gość Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 tak ja o tym wiem. Chcialem sie jednak upewnic... wiem ze sa banalne a to juz cos! Nigdy niczego nie rymowalem. To pierwsza proba - nieudana, ale nie wiem czy ostatnia :) Pozdrawiam.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja muszę otworzyć w końcu kolekcję co ciekawszych produkcji ;)
Gość Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż, zastanwiam sie tylko czemu tak dwuznacznie :) Widze że nawet Pan nie ocenia :) ok takie zycie. Ale pamiatac nalezy o jednym o empatii. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi