Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) lecący kamień zmienił się w gwiazdę ozdabiam włosy to perłowa spinka nie odpowiem w międzyczasie przeglądam się to nowa wrażliwość twój gorący duch zagrodził drogę nierozmrożana a jednak przypalona uwiodłam się i tak już zmarowałam życie przez znoje delfickich przepowiedni głupotę zastępowałeś wśród zimowych ciemnych nocy wszystko Edytowane 11 Maja 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
Dared Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @Somalija Nie, nie, nie masz za duży talent żeby pisać takie teksty, proszę coś więcej
Somalija Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @Dared Ale mnie rozbawiłeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję
Dared Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @Somalija Nie bierz do serca, wybacz nie znam się, piszę co czuję
Somalija Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @Dared Ja też piszę co czuję... mimo wszystko dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Fajny, subtelny tęsknik. Delikatne, kobiece podejście. To lubię. :)
Somalija Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2022 @Wędrowiec.1984 Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Widzę tu tekst do przekształcenia w naprawdę dobry wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Jednak tym razem powstrzymam się od podpowiedzi. Otwórz umysł na Wszechświat i posłuchaj... Podoba mi się .
Rekomendowane odpowiedzi