Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Poetycko bardzo o uczuciach wyższych,życzę tobie spełnionej miłości
    • ,,Przerażająca jest siła nałogu’’ śpiewał niezapomniany Jan Kaczmarek choć mój nałóg  nie mnoży mi wrogów i z nim nie muszę patrzeć już na zegarek   Jak w śnie wchodzę w inny wymiar świata trwa to już całe dekady całe policzalne lata i muszę to robić choć nikt mi tego nie każe tylko kiedy poczuje serca znowu silny głód   To jak choroba choć bezsilni są tutaj lekarze liczę po raz kolejny iż stanie się ten jeden cud ,,przerażająca jest siła nałogu’’ mówią, że to tylko takie niewinne szaleństwo   A ja za ten dar podziękuję zawsze Bogu bo z weną zawarłem kiedyś małżeństwo muszę to robić choć nie ma tutaj nakazu potrzebna tylko chwila wolnego czasu jak przy rzeźbie albo malowaniu obrazu   Albo chociaż  przy tkaniu pięknego arrasu tematów wszak nie brakuje nawet przybywa taka niewinna pasja konik hobby albo to coś co życie nierzadko inaczej słowami  nazywa   Bywa, że staniesz się sławny i będziesz ktoś a ja teraz trzymam w dłoni kartkę papieru czystą białą i niewinną w pogodę i deszcz na której może coś zapiszesz od numeru   telefonu po taki choćby może ten wiersz   … Śmieje się teraz ze mnie Muza i puszcza oko zapach kawy unosi się teraz od samego progu patrzę sobie na niebo dlaczego jest tak wysoko ,,przerażająca jest siła nałogu ‘’
    • Na smartfonie to tylko piszę krótkie maile, bo mam za duże paluchy i więcej błędów niż wyrazów:). Pzdr. 
    • @Migrena na razie o żadnym:) 
    • Leno... jakże to głębokie wersy. Jasne.. poznać siebie samego, to wielka sztuka... nie każdy chce, nie każdy ma odwagę zagłębić się w swoje.. "ja".. w którym niekiedy rozbuchane 'ego'. Bywaj z jesienią za pan brat.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...