Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Ma pani do tego prawo, a ja też mam prawo do samoobrony, włącznie: zabijać urzędników - kula w łeb! Według Kodeksu Karnego - urzędnicy to de facto mordercy.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Tak przy okazji: jeśli ktoś kogoś atakuje, a druga strona używa samoobrony - to jest walka.

Łukasz Jasiński 

@Domysły Monika

Niech pani sama sprawdzi - Artykuł: 148 - Kodeks Karny, a w moim przypadku jest stosowane najgorsze z możliwych morderstwo - powolne na raty, poza tym: urzędnicy gówno mogą! Wyżej stoi Ustawa Zasadnicza - Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, Kodeks Karny i Karta Praw Osób Niepełnosprawnych!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Ma pani do tego prawo, a ja też mam prawo do samoobrony, włącznie: zabijać urzędników - kula w łeb! Według Kodeksu Karnego - urzędnicy to de facto mordercy.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Tak przy okazji: jeśli ktoś kogoś atakuje, a druga struna używa samoobrony - to jest walka.

Łukasz Jasiński 

@Domysły Monika

Niech pani sama sprawdzi - Artykuł: 148 - Kodeks Karny, a w moim przypadku jest stosowane najgorsze z możliwych morderstwo - powolne na raty, poza tym: urzędnicy gówno mogą! Wyżej stoi Ustawa Zasadnicza - Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, Kodeks Karny i Karta Praw Osób Niepełnosprawnych!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Łukasz Jasiński 

@violetta

Tak przy okazji: jeśli ktoś kogoś atakuje, a druga struna używa samoobrony - to jest walka.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Łukasz Jasiński 

@violetta

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...