Somalija Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Arsis Rowerem... moim ścigaczem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Somalija byłem dzisiaj na spacerze w parku, podczas którego spotkałem mojego kolegę... poszliś,y na piwo... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Arsis Uroczy... ja z synkiem ulepiliśmy w piątek bałwana w kapeluszu, ten ma beret, co za modny gość... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Somalija i uśmiech ma szczery...
Somalija Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Arsis Może to bałwanka i uśmiecha się do Ciebie...
Arsis Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Somalija tak, być może... bałwan i bałwanka... pozostały mi już tylko śniegowe bałwany... @Arsis tak, bałwanka, taka pani z kokiem....
Arsis Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) @Somalija widziałem jej skostniały zarys, rozumiesz? niokt nike rozumie.. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, też śnię i widzę zbłąkane istoty... w tym wierszu o jednej piszę. Baczyńska była podobno w trzecim miesiącu ciąży, skąd ta dusza, nienarodzona w moim śnie?
Corleone 11 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Ago, mimo wszystko przeczytałem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To dobry wiersz, powtórzę za Dag. Nawet bardzo dobry . Zaczęłaś od podstawowego pytania, to świetny punkt wyjścia. Potem przebiegasz myślą przez różne fragmenty rzeczywistości, łącząc je bardzo zgrabnie. Pisanie takich wierszy wymaga zbliżania się do sfery mroku. Z pewnością masz tego świadomość. Bądź więc bardzo ostrożna. Niemniej mam wątpliwości, czy powinnaś je pisać. Serdeczne pozdrowienia
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @Corleone 11 Jestem ostrożna, uwielbiam życie, mam jasną aurę, to że czasem łącze przeciwne bieguny, to też wynika z mojej wiedzy ogólnej...
Corleone 11 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @Somalija Mam nic przeciw łączeniu przeciwnych biegunów, zarówno w prozie, jak w poezji i malarstwie. Zgodnie ze słowami Horacego, że "Poetom i malarzom wolno ważyć się na wszystko" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Co innego jednak w życiu codziennym i co innego w duchowości. Ale skoro jesteś ostrożna, to bardzo dobrze .
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @Corleone 11 Jesteś bardzo uroczy, ale ja nie myślę o sobie, jako o poetce, rodzaj jako o mechaniku słownym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Corleone 11 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A skąd wiesz, że jestem uroczy? Jeśli nie myślisz tak o sobie, to koniecznie zacznij .
aMZ Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @Somalija a jak to jest gdy stosy obciętych główek małych dzieci układają gieroje - Wołyń 43 , jak to jest? Lepiej czy gorzej? No jak?
Somalija Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @aMZ Komentuj na trzeźwo...
Arsis Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @Somalija aga, zostaw kretyna... nie warto...
Somalija Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @Arsis @Arsis Wiem, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..
Rekomendowane odpowiedzi