M_arianne Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Da zaniki minerałów, a bawół aren i miki kin zad. A Izi minerały; tyła Reni Mizia. Zaraza to, i minerałami mała Reni miota zaraz. Noel, ile na minerał zła Reni ma Nel, i Leon? Muskuł opłukano, nakuł pod łuk sum. Za raki minerałom smoła, Reni mika raz. Tu ładowała mała woda łut. A tramp ma lap, Marta. O ile to ma lampart, Aza trap ma lam. - Na balu pada drab? - Aut i tu, a... - A barda da pula. Ano im dywan lata; fatalna wydm, i ona. O, tu autokar, a tata rak - ot, auto. Skoki na kozła roku; Luk orał z oka ni koks. A ta i cała łaciata. Ulotne mam, rif; - Anielka klei na firmament, Olu. - Dagmarze bez ram gad, Kaja? Za palmami ci mam La'Paz, a jak? Edytowane 1 Marca 2023 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 1
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 TOĆ I BAWOŁY BYŁO WABIĆ, OT. ALE FOTA! NOC, ADA. ZANIKA TAKI NAZAD. A CO NA TO FELA? 1
M_arianne Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 A, I ZA MINERAŁY TYŁA RENI MIZIA. ZARAZA TO, I MINERAŁAMI MAŁA RENI MIOTA ZARAZ. NOEL, ILE NA MINERAŁ ZŁA RENI MA NEL, I LEON. 1
WarszawiAnka Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 ANO UTYŁA, MAŁY, TU ONA. MAT, EZRO. MINERAŁY MU MYŁA. REN I MORZE TAM. TO ŁAD: KEN IM KMINEK DAŁ, OT. 1
M_arianne Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 MUSKUŁ OPŁUKANO, NAKUŁ POD ŁUK SUM. ZA RAKI! MINERAŁOM SMOŁA, RENI MIKA RAZ. TU ŁADOWAŁA MAŁA WODA ŁUT. 1
WarszawiAnka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 ONA: DYWAN? AJ! O, GRA CYTRA! MUSKUŁY MA ON, MY - ŁUK SUMATRY. CARGO JANA WYDANO? 1
M_arianne Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 - NA BALU PADA DRAB? - AUT I TU. - A BARDA DA PULA - BAN. ANO IM DYWAN LATA; FATALNA WYDM I ONA. 1
WarszawiAnka Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 SĘK, IWO, DRAB JADA? DAJ BARDOWI KĘS! A RUTKA FINAŁU? SĘKATA KĘSU ŁANI FAKTURA . 1
M_arianne Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 A TRAMP MA LAP, MARTA. O ILE TO MA LAMPART, AZA TRAP MA LAM - OTELIO. TAR AKWAMARYNA; RANY, RAMA W KARAT. 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 A JOTKA? TU PARTACZ ALAN - ZNALAZCA TRAPU! TAK, TO JA. ATRAPA PARTA. KARAT? A TATARAK? 1
M_arianne Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 O, TU AUTOKAR, A TATA RAK - OT, AUTO. SKOKI NA KOZŁA ROKU LUK ORAŁ Z OKA NI KOKS. A TA? I CAŁA ŁACIATA. 1
WarszawiAnka Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2022 - OLEIN AUTOMAT - TAM? - O,TU, ANIELO. O, "CYRK S.A.": ŁACIATA LATA I CAŁUJE JASKRY, CO? MA TO RAM, GADUŁO? POPSULI ILU Z POPIOŁU, DAGMARO, TAM? 1
M_arianne Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 ULOTNE... MAM RIF; ANIELKA KLEI NA FIRMAMENT, OLU. DAGMARZE BEZ RAM GAD? KAJA? ZA PALMAMI CI MAM LA PAZ, A JAK. 1
Rekomendowane odpowiedzi