Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Motylem jestem stwierdził niedźwiadek po czym zaliczył groźny upadek bo choć ze skały wzleciał do góry to wnet się w ziemię wbiły pazury. Szczupak szczupakiem wyskoczył z wody by pokonywać ziemne przeszkody wyrżnął o ścianę rowu, ma dreszcze biedaczek czeka aż spadną deszcze. Będę biegaczem ślimak zaznaczył ale się przy tym mięczak ślimaczył nim wystartował w biegu na setę inni już dawno minęli metę. Suseł z rodziny wiewiórkowatych rozmyślał w swoich myślach kosmatych wierzyć nie wierzyć w zwierzęce gusła zasnął więc proszę nie budzić nie susła. Akwarium domem pławikonika było gdyż teraz po polach bryka na szachownicy niczym figura zamiast w odmęty wody dać nura. Autor wierszyka bez ceregieli jedynie tylko siebie wybieli - mój wiersz to cacko, ideał prawie w tym przekonaniu z nim was zostawię. 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam - z przyjemnością przeczytałem te wariacje - Pozdr. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Marek.zak1 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Należy rozwijać własne zdolności, a nie te, których nie ma. To stoi w sprzecznością z zasadami szkoły, gdzie gros czasu poświęca się przedmiotom, których się nie lubi i nie ma do nich zdolności, więc żeby zdać do następnej klasy męczą sie ludzie nad nimi. Pozdrawiam z podobaniem 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie od dzisiaj świat zwariował my stawiamy go na głowie zamiast leczyć się samemu to wzywamy pogotowie. Pozdrawiam Gdybym ja był kuratorem lub ministrem edukacji na naukę dałbym miesiące jedenaście dla wakacji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi