Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Annaartdark Opublikowano 29 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Dla mojego przyjaciela, który z całą nonszalancją stoi nad piękną przepaścią... To moja grzeszność. Chcesz obrócić ją dzisiejszej nocy w kurtuazje. Przewrotnie wolę rolę kurtyzany. Za Twój dotyk żądasz tak wiele. Naucz mnie prosić, tak jak tego pragniesz. Nie chcę być nieśmiała, bo prosić chcę stanowczo. A Ty bez pośpiechu z drwiną na policzku, nonszalancko stoisz, czekasz. Bym zaczęła błagać, prosić, wić się, w tych konwulsjach słów soczystych. Dotknij, ściśnij, zdejmij. I używam wciąż do woli, nowych zdań, formułek. Tak jak nakazujesz, bym jak mantrę powtarzała, że proszenie to istota, cel, mieszanka elektryzująca. Słowa wypowiadane jak kajdany zaciskają ciało udręczone. Eksploduję wciąż od doznań. Bo w proszeniu warsztat mój,dziś jest niezrównany. Wycieńczona jestem panie. I tak kurtuazja, grzeczność, wyszukanie. Rozpalają zmysły,idąc z nimi świetnie w parze. Edytowane 29 Marca 2022 przez Annaartdark (wyświetl historię edycji) 8
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Czuję tutaj doprawy bardzo wiele... pragnienia, nienasycenia wręcz. 1
Dared Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Annaartdark Lubię kobiece pisanie choć nie zawsze do końca potrafię zrozumieć ;-) pozdrawiam 2
[email protected] Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Annaartdark Zamiast prosić, postaw za drzwi, niech framuga głośno zagrzmi! Miłego dnia Anno. 1
Annaartdark Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Dared Gdybyś miał problem z odczytaniem mojego wiersza pomogę. Pozdrawiam @[email protected] Proszenie bywa fajne Grzegorzu:)
Marek.zak1 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Podoba mi się a to: "Dotknij, ściśnij, zdejmij". to bliżej polecenia niż proszenia. Niektórym, mniej kumatym, tak trzeba. Pozdrawiam 2
[email protected] Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Annaartdark W tym przypadku nikt nikogo i o nic nie powinien prosić, to przychodzi instynktownie, bo w przeciwnym wypadku... nie ma miłości. Pozdrawiam, czyżbym był staroświecki? 1
Annaartdark Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @[email protected] @[email protected] Absolutnie nie o to chodzi. To tylko fantazja, zabawa między kochankami. Jeśli jest miłość to jest i szacunek. Zaufanie, które pomaga tworzyć takie fantazje. Pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam, zaraz mniej kumatym. Polecenia mają swój urok. ;-)
Annaartdark Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Wędrowiec.1984 no! :-) 1
jan_komułzykant Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 co prawda już dzisiaj to pisałem pod innym wątkiem, ale co tam napiszę jeszcze raz - zawsze prośba z pistoletem jest o niebo skuteczniejsza niż sama prośba. Interesujący wiersz, pozdrawiam. :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2022 @Annaartdark Tak samo świetne dziś jak w dniu opublikowania. Delektuję się. :-)
Rekomendowane odpowiedzi