Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

pewnie, że bardziej, ale tu mam nawiązanie do tytułu, który koniecznie ma się kojarzyć

z przyciąganiem ziemskim. W końcu jedno i drugie pozwala nam jako tako ustać

w równowadze ;)

Dziękuję, pozdrawiam.

PS

mnie jak widać niekoniecznie

a gdzie tam, dobrze ma, jak u mamusi

ale fordanserki pilnować musi ;)

@Klip Dziękuję, pozdrawiam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• O pani jasna i pani w czerni opiekunko głupców kochająca matko oraz ty jej siostro wdowo wasze spotkanie planowane lecz niespodziewane stawia kropkę w zdaniu przeznaczenia tylko jedna z was śmiertelna czyni sierotami dzieci swoje dając je pod opiekę smutnej przewodniczce siostry sprzeczności jak dzień i noc jedna ofiarowuje druga zabiera spotkały się w nocy długo negocjowały o świcie umarła Nadzieja
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Jacek_Suchowicz :)) Puenta Twojego wierszyka w punkt! :) Dzięki       
    • @Migrena dziękuję bardzo. I pozdrawiam. @Nata_Kruk Natka, dziękuję bardzo :) tak jest.
    • a serce ma wykołatane więc wleź na krzywy ryj i rozbądź się wygodnie   posłuchaj kawałków głodnych czułości może zapal skruszenia pozawijane w bletki ululaj się trochę wstrząśnięciem   trochę zmieszaniem i śpij z niej sny i śnij w niej by budzić jeszcze rozsypania
    • @Corleone 11   A filozofia to mądra wiedza i biorąc pod uwagę realne kierunki filozoficzne, to: w Polsce dominuje katolicki teizm z politeistycznym naturalizmem, mówiąc po prostu obrazowo:   POLITEIZM TEIZM - ATEIZM MONOTEIZM   i pewnie zaraz czarna mafia zacznie wrzeszczeć, bo: dla nich - musi być tak:   MONOTEIZM  TEIZM - ATEIZM POLITEIZM   i ja im na to: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, a Jezus Chrystus był filozofem uniwersalnej miłości, natomiast: jego matka jest Królową Polski - została symbolicznie ukoronowana przez Króla Jana II Kazimierza Wazę we Lwowie, tak więc: Polska jest ostatnim krajem europejskim, który przyjął chrzest, otóż to: 966 - oficjalna data chrztu Polski i 666 - Apokalipsa Świętego Jana - łatwo mieć skojarzenia, wniosek? W czasach ciemnych - średniowieczu - to Szatan ochrzcił Polskę.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...